Zaman zaman kesinlikle yoğunluk olabiliyor. Var olan müşteriler ile ilgilenirken başka bir müşteri de destek isteyince sistem tıkanabiliyor bizde bu sorunu sıkça yaşıyoruz. Sadece geç olsun, güç olmasın dedikten sonra işlemleri yapmalarını bekleyin özkula ile daha önce kişisel olarak alışveriş yaptık destek aldık geç dönüşler elbet olabiliyor fakat yoğunluk apayrı birşey :/ Tabiki bizler ve bizim sektörümüzdeki insanlar kimseden anlayış beklemiyor ama yaptığımız işlerin zaman alacağını bilmenizi istiyoruz sadece. Kişisel görüşüm olarak biraz sert davranmışsınız gibi geldi anlamadığım birşey olduysa şimdiden affedin, saygılar.
Haklısınız biz yazılımcıyız bizimde bu şekilde olabiliyor mesaj atılıyor 1-2 gün sonra geri dönüş yapabiliyoruz . Benim sorunum şuydu canlı desteğe bağlanıp bilgi sordum 4 e kadar bilgi verilir dendi verilmedi . Daha sonra 4.40 da bağlandığımda açamayacaksanız ücret iadesi istiyorum r10 a yazıyorum dedim . Bana söyleyeceği söz şu olmalıydı biraz yoğunluğumuz var bugün halledilir . Arayıp zamlı paketi zamsız verdik insanlık yaptık falan filan dedi ben buna sinirliyim . Hiçbir profesyonellik göremiyorum karşı tarafta . Kesinlikle sert davranmadım .