stripe atlas ile yapılıyor sana küçük bir kağıt üstü şirket kuruyorlar USA de
Biraz inceledim ama yasal olarak sıkıntı yaşarım gibi, bir sorun teşkil etmez mi? İhracatı Türkiye'de ki şirketimden yapacağım ama ödeme Abd'de ki bağımsız bir şirkete gidecek. Yani ben burada kurduğum şirketin farklı bir ülkeye bayisini açmak istiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Macaristan'ın vergisinin düşük olması dışında vergi sistemiyle ilgili çok bilgim yok. Estonyada ise 20% vergi alıyorlar fakat çeşitli avantajları var vergi konusunda. Yanlış hatırlamıyorsam şöyle birşey vardı , kazanılan tutarı 1 yıl şirket hesabında tutunca vergi alınmıyordu. Detaylı araştırmak gerekiyor.
Şahsi fikrim Estonya online devlet işlemleri ve bankacılık , ticarete yoğunlaşmış bir ülke olduğu için gelecektede artıları çok fazla olacaktır.
Araştıracağım, önerin için teşekkürler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi