Sabah uyanıp uyku mahmurluğu ile anlayamayacak arkadaşlar için özet geçiyorum.


Konu sahibi kişi, Mehmet adlı kişi ile eskiden tanışıyor. Daha sonra makale üzerine çalışmalar yapıyorlar. Mehmet'in bir ekibi var, iş geldikçe ekibine yazdırıyor makaleleri. Konu sahibi olan kişide Mehmet'e bir iş veriyor, Mehmet ekibine yönlendiriyor, makaleler yazılıyor ve konu sahibi bu işi çok beğeniyor.

Daha sonra bir kaç çalışma daha yapılıyor ve Mehmet'in ekibinden bir kız yazıyor bu makaleleri. Daha sonra Mehmet doğal olarak makale fiyatlarında zam yapıyor. Konu sahibi kişide sinirleniyor ''ben o kişiyi bulurum kendim ona yazdırırım'' ''dostumsun diye kendimi sana kazıklatmam'' ''direk ondan alırım makale hizmetini'' diye kızın iban numarasından telefonunu bulmaya çalışıyor. Daha sonra kızın ibanına küçük ücretler gönderip telefon numarasını iletiyor.

Mehmet ve ekibi her ne kadar ''sana bu koşullarda iş yapmayacağız, madem beğendin ya da yaptırmak istiyorsun fiyatımız 100 kelime 2 TL'' diyerek teklif sunuyor. Konu sahibi ise ''ben bulurum o kişiyi kendim çalışırım onunla'' demeye devam ediyor.

Burada Mehmet'in , kendi dostuna ve çalıştığı Konu sahibine , 1 TL fiyattan 2TL fiyata çıkarak %100 zam yapması ne kadar doğru tartışılır.

Burada , konu sahibinin ''forum üyelerini kandırıp, tanıdık havası verip, kötü bişey yok diyip zorla kızın telefon numarasını bulmaya çalışması'' ne kadar doğru tartışılır.

Hepsinden öte iki tarafında ifade ettiği gibi 1 TL 100 Kelime çalıştıkları ifşalanmış ve alt taban limitine uymadıkları için, forumda tartışma yarattıkları için, kendilerine göre haklı/haksız olayları bir şekilde burada üyeleri yanıltacak cümleler ile anlattıkları için şeffaflıkları tartışılacak. Cezalarını bekleyip göreceğiz.

Kişisel olarak iki arkadaşı da tanımıyorum.

Belki mükemmel insanlar olabilirsiniz. Hem işinizde hem kişiliğinizde.

Ama ben sizlerin burada ki bu tartışmasını gördükten sonra ikinizin de profiline not düştüm.

Kendi aranızda çözebileceğiniz sorunlar için burada kavgalar etmeniz, üyeleri yanıltmanız, fiyatların, paraların havada uçuşmaları çok yanlış bir davranıştı. Bugünden sonra R10 üzerinden aldığınız işlerde düşüş yaşarsanız bilin ki kendi hatalarınızdan.

Umarım sorunları kendi içinizde , dostluklarınızı bitirmeden çözebilirsiniz.