Nokvi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domainin ismi zaten hukukburosu e şimdi sub açtığınızı varsayıyorum sehirismi.hukukburosu.com diyelim mesela burada hukuk burosu kelimesi 1 adet var. Ama hukukburosu.com/sehirismi-hukuk-burosu şeklinde olduğu zaman 2 kez geçiyor bu normalde spamdır. İncelemedim sektörünüzü ama bu şekilde bir sıralama almış bir site var ise hatadır bu hataları kullanabilirsiniz Subdomaini neden kullanmamalısınız: şöyle mantıklı bir şekilde bakarsak şehir bazlı yapılacak bir çalışmada atıyorum 10 il ile başladınız 10 ilede aynı çalışma ve süreyi yapsanızda hepsi aynı sıraya giremeyecek doğal olarak. Bir tane ilde girdiğinizi var sayıyorum o sitede tıklanma gezinme vesaire oldukça sitenin yapısı subdomain olmadığı için domain değeriniz artacaktır dolayısıyla öne çıktığınız ilde menülerinizde vs diğer illerin linki olacağı için otomatikman katkıda bulunmuş olacaksınız, bu otoriter bir site için en basit iç linkleme ile SEO yöntemidir. Umarım anlatabilmişimdir
Anladım dediğinizi de ben anlatamamışım

avukatadi.hukukburosu.info.tr
hukukburosuadi.hukukburosu.info.tr
şeklinde site açmak istiyorum ben. İl bazlı bir çalışma söz konusu değil. 100.000 kadar avukatın ve hukuk bürosunun web adresi yok. Acaba bunlardan 10.000 tanesi günlük aranır mı? Aranırsa ben sıralamaya girer miyim? Girersem 1000 tıklama alır mıyım derdindeyim