Hakan kardeşim seninle 1 büçuk sene kadar aynı üniversitede aynı ortamda bulunduk yeri geldi aynı masadan yemek yedik yeri geldi ögrenci evimizde kaldık makale yazarlığını yürüten kişi olarak (ben) sana makale yazma konusunda yardımcı oldum kız arkadaşımın, üniversiteden kız arkadaşına bu şekilde boyle bir ortamda ulaşmak istemen gercekten utanç verici bir durum. Sana makale konusunda yardimci oldum tekrar yardimci olmayi teklif ettim beni aradan cikartip kiza ulasmak icin buradan konu açıp başkalarından fikir alıyorsun çok ayıp senin bu yaptığın. Burada numarasini kaybettim diye soyledigin kisi ile hicbir baglantin olmadi numarasi telefonuna dahi girmedi insanlara bu sekilde anlatip kendine yol cizmen cok yanlis bir hareket kardesim . Senin makale ihtiyacini karsilamak icinhicbir kar gutmeden yardimci oldum ve ekibimde olan kisinin defalarca bu isi tek basina yapmayacagini soyledim burada kalkmis ulasmaya calisiyorsun hesap numarasina attigin telefon numarani gonderip arkamdan is cevirmende ayri bir sinsilik ve benim bu durumdan haberim vardi yakistiramadim sana bu davranisi hicbir zamanda ulasamayacaksin kendisine uzaktan yakindan hicbir sekilde irtibata gecmedigin kisileri burada taniyormus gibi millete anlatma. Ayrica karsindaki bir kadın o insanin hayatina dair hicbir fikrin olmadan telefon numarani gonderiyorsun belki evli barkli belki esi cekiyo parasini karsindaki insanin hayatina dair hicbir bilgin yok burada hala kendisine ulasmak istemen cok abes bir durum hakan yakistiramadim sana

Burada yorum yapan kisilerde lutfen birseyler hakkinda bilgisi olmadan kimseye fikir vermesin karsidaki insanlari daha fazla zor duruma sokmayin