selcuksofta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, bir şekilde doğrulayanlar yok canım kardeşim. Sakın para vermeyin, olur ya yapacağım verin diyen olursa noterden sözleşme yapın. Doğrulayamazlar. Zaten twitter ünlü olmayan hesabı doğrulamıyor. Çok suistimal edildiği içinde aynen dediğiniz gibi başvuruyu kaldırdı, gerçekten sizin ünlü olduğunuzu görürse kendi onaylıyor. Benim hesabım 500.000 takipçili adım soyadım, kimlik bile yolladım zamanında, 5 tane üzerime web sitesi var, artı 7-8 başka web sitesinde köşe yazarlığım var hepsinin linkini attım banane diyor anca sarı basın kartlı sözcü gazetesi vs olursan bir ihtimal alıyorsun. Uzun yazdım yordum seni de ama alamazsınız uğraşma bence, başka işlere odaklan iyi forumlar..... Heeee dersen alanı buldum 2.000 TL anında veririm bana da yaptırın
HsynBagotu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesabınızın yeterli etkileşime ve takipçiye sahip olması Twitter icin bir anlam ifade etmiyor. Önemli olan isminiz arama motoruna yazıldığında neler çıkıp çıkmadığı.
Cevaplarınız için teşekkür ederim fakat 1mn takipçili hesapta alabiliyor 10 takipçili hesapta alabiliyor, önemli olan bunun yolunu bulmak. Örnekleri Twitter'da da Instagram'da da var. Mesele takipçi veya tanınmış kişilik değil asıl mesele bu olayın yolunu bulabilmekte. Paralı çözüm aramıyorum, parayla yapanlar bizden farksız tek fark gerekli talebi nereye yapacaklarını bulmuş olmaları.