Metin2 pvp serverları ilk kuranlardan birisiyim, o zamanlar m2-tr mmomt2 vardı sadece onun dışında kendi serverim vardı.
Anlık 3000 online 4CH vardı.
Gameforge evime dilekçe gönderdi ( Kesinlikle resmi araştırma yapıp kesinleştirmiştim ) dolayısıyla kapamak zorunda kalmıştım .Mmomt2 ve m2-tr birleşti başka bir isim altında devam ettiler.
Bende aynı şekilde keşke kapamasaydım diyorum şimdi belki milyonerdim
Ama her zaman oyun açandan çok oyunun reklamını yapacağımız yerler kazandı ve kazanmaya devam ediyor. Keşke sizde kapamasaydınız ama hiçbir şey için geç değil, bence hemen açın ölüsü bile size getiri sağlayacaktır.
Ben askere giderken forumu sattım 15k ya, geldiğimde kapatmışlardı

Hocam sizde maşallah 3.000 nedir, ben Knight Online pvp kurdum 100 kişi oynuyorduk. 3.000 kişi de şu an deli para kazanırsın

Bizim arkadaşlar şu an knight pvp lerine aylık 100 tl civarı ödüyorlar. Online 4-5bin oyunculu pvp ler var.
şuan oynayan az olsa da takipçisi fazla ancak kitlesi gün geçtikçe azalıyor ve geriliyor. Yeni yönetim oyuncuyu oyundan soğutmaya yemin etmiş gibi kör kütük ilerleme kaydediyor. Yayınları izleyenlerin sayısı 1 sene önce 7-8 k yı görürken şuan en baba 1k yı zor görüyor. ancak gözlemlediğim kadarıyla olur da yeni server haberi gelirse birkaç aylığına eski kitlesini tekrar toplayacaktır. Yeni server süreci için hazırlık yaparsan belki oralarda kayda değer bir şeyler yapabilirsin

Youtube "Uçan Horoz"
Edit: klsavyede sorun olduğu için xzorsaki ysaxzdım
NTTGame yerine başka firma gelmesi şart. Sirius ve Altarda 2 ay oynadım ama berbat ötesi. Her şey paraya dökmüşler. Bu kadarda oyuncuyu soyma amaçlı olmaması lazım oyunun.
Bu arada youtuberler içinde özel kategori ve özel rank oluşturcaz bakalım. Timurlengi tanırsın belki, o da bizim forumda eski modlardandı.