SevilAliyeva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun.
sivridilli veya uyumsuz biri gibi görünmek istemiyorum ancak ayan beyan ortada olan tuhaflıkları da görmezden gelemiyorum.
adsense son derece güvenilir, dünyaca bilinirliğe sahip, dürüst çalışanlara düzenli kazanç sağlayan bir sistem.
reklamverenler bu sistemle çalışarak gerçekten potansiyel hedef kitleye ulaşmak istiyorlar. siz ise birkaç site kurarak ve pinterest üzerinden hedef kitleye değil kendinize göstermiş oluyorsunuz bu reklamları.
haksız kazanç elde edilmiş oluyor.
reklamveren amacına ulaşmadan para harcıyor.
bu adil mi?
değil.

dürüst bir şekilde, kimsenin hakkına girmeden para kazanmak doğru olan davranış.

böyle çok örneklere denk geliyor ve şaşırıyorum.
mes. makale özgünleştirme diye bir kavrama da ilk kez burada rastladım. makale özgünleştirme intihalin yasallaştırılmaya çalışanı. fikri hak ihlali.
bu da hukuka aykırı, etik de değil.
yada mes. bu siteden bir arkadaş bionluk`ta benim ilanlarımı beğenmiş tamamen tesadüf, denk gelmiş.
nick aynı olunca farkettim. ben de nezaketen onun ilanlarını beğeneyim dedim, beğenemedim zira ilanlar etik değildi.
zira yorum/ beğenme hizmeti sunuyordu.
bu da hem hukuka aykırı, hem etik değil. sahte yorum/ beğeni zira.
özetle ben ne olursa olsun, şartlar ne kadar zorlarsa zorlasın, helal yolla para kazanmak gerektiğine inanıyorum.
sahtelik/ dolaylı yollar hem etik değil, hem hukuka aykırı, hem de helal değil.

adsense`e güvenmeyin demişsiniz, neden güvenmeyelim. bilakis benim güvenim arttı. ihtiyacım olsa çalışırım, reklam veririm. reklamverenin hakkını koruyor zira.
Merhaba.
Görüşünüze saygı duyarım ama, bir konuda duyamam bu kusura bakmayınız. Burada gecesini gündüzüne kata ve bir makale için özgün içerik için ne tutarla öeyen insanlar var. Ayrıca reklam verenin veya googlenin attığı banların hepsinde biriken tutar tabike de googleye gidiyor. Anlatılacak ve söylenecek çok söz var ama arkadaşlar zaten gerkenleri söylemişler.

Şunu asla unutmayın, elinize ulaşmayan hiç bir para yada ürün sizin değildir. Buna da güvenip ne kimseye söz verin nede iş yapınız.