KebraNegast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki hocam daha önce bu ay ki kadar yüklü bir ödeme aldınız mı hiç 3 yıldır bu hesaptan?
Merhaba.
Evet aldım hocam daha fazlasını aldığım zamanlarda oldu.

Nums adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gecmis olsun hocam bi gun kala yapilirmi be
Ne yazık ki yapıyor hocam. Adsense bu.

Niobe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@UKHosting; hocam guzel bir savunma yaparsanız bu hesabı geri alabilirsiniz eğer tabiki sahte tıklama yada spam yapmadığına eminseniz ben alındığına şahit oldum yakın arkadaşım tarafından hesabı geri verdiler odemeyide yaptılar çok zor gibi gozuksede inkansız değil vazgeçme
Merhba.
Herhangi bir spam yapılmadı hocam. Malesef ki dün gece 6-7 kişinin dha bu şekilde kapatıldığına şahit oldum.

Konfor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gecmis olsun, adzensenin 1 gun kala bunu yapmasi manidar.
Aynen öyle hocam.

WebXize adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, bu işlerde daha temkinliyim alternatifli olarak ilerlemek gerekiyor. Her işin bir riski vardır bunu da göze almak gerekiyor. Benimde 30k gibi rakamlar kalmıştı bu şekilde.
Zaten bunlarıgöz alarak bu işi yapıyruz hocam. Ödeme günü kapatması koyuyor adama. Herkesin ona göre planları ödemeleri oluyor.

techtasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok geçmiş olsun, benzeri başıma geldi bende defalarca uğraştım ne yaptıysam açtıramadım. Her zaman alternatif işlerde de çalışmak lazım onu anladım.
Merhaba.
Bu durumda malesef ki adsensenin alternatifi halen yok hocam.

tecnomedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun öncelikle bu tarz hesapları tekrar aktif edilebilir. Ancak spam illegal bir durumun %1 bile söz konusu olmaması gerekir
Merhaba.
Spam %1 bile değil hocam. Tamamen legal siteler ve genellikle kredi, finans, seyahat ve en az 1 yıllık siteler olduğu için illegal bir durum yok.

mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde hesabım da reklam sunumu devre dışı bırakılmış fakat hesap etkin şu an. Reklamları kaldırdım ödemeyi bekliyorum inş gelirse bir yeni tema v.s ile tekrar göndereteceğim domaini.
Merhaba.
Reklamlarınız sınırlandırıp hesabınız açıksa ödemenizi alırsınız hocam.
kiramenkatibin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar adsense kapanan Hesapları hiç bir şekilde aktif etmiyor. Spam yapmışsınız. Hiç bir şekilde illegal olmayan xxx.xxx miktarlarda kesinleşmiş kazanç ile kapanan bir çok arkadaş oldu bizimle birlikte. Hatta 2-3 aydır hiç bir uyarı, ikazın, ihlalin olmadığı, her gün düzenli gelir elde etmeye devam eden 3 aydır ödeme almayan hesaplarımız mevcut. Adsense alternatifi malesef şuan için yok. Tekelliğini kullanıyor. Adsense’nin yaptığı usulsüzlüklerden aldığı cezalara bakabilirsiniz, kimse adsenseyi övmesin yani. Yapay zeka hem Adwords hem adsense tarafında malesef %100 legal hesapları bile daha önce kapattığı hesaplarla benzer davranışlar bulunca devre dışı bırakabiliyor.

Geçmiş olsun.
Merhaba.

Haklısınız hocam malesef ki google itirazlara bile cevap vermiyor gece boyunca bir çok yabancı forumları araştırdım ama adam akıllı bir iltişim bile mevcut değil. Sadece email üzerinden onada ne zaman dönüş yaparlar Allah bilir.

TeknoDisk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteler niş(niche) site ise çok sorun değil bakiyeninin yanması çok kötü olmuş yeni adsense alıp kolayca devam edebilirsin diye düşünüyorum. Trafik hala orada duruyor
Haklısınız hocam ama malesef ki, konu şu anda siteler vs değil. Gien miktar ve ona göre yapılan planlar.

Edbi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam politika ihlali yoksa güzel bir mail ile işi çözebilirsiniz.Daha önce başımıza geldi emlak oyunu tarzı sitelerim mevcutdu ödemelerine 1 gün kala 6 hesaptan 2 si banlandı.1. hesapda 3.700 civarı diğer hesapda 1.920 tl vardı.Benim umudum yoktu bir baktım mail geldi eft emri inşallah sizede aynısı olurda ödemenizi alırsınız.
Merhaba.
Tşkler hocam güzel dilekleriniz için bakalım. Güzel bir itiraz forumu yolladık. Umarım açılır.

asral01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
neye dikkat etmemiz lazım bizimde adsense hesabımızın ban yamemesi için sahte reklam tıklanması yüzünden mi ban yediniz
Hocam neye dikkat ederseniz ediniz, malesef ki Adsensenin hiç bir zaman ne yapacağı belli olmaz.