selimrio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam iki gündür bu taktiği deniyorum ve bugün 1 saat içerisinde anında artış gördüm, sahte tıklama diye şüpheleniyorum bildirimde bulundum fakat sormak istediğim bu durum ben oranı düşürüp yüksek kazançlı reklam çıkmaya başladığı için ve bu da kullanıcıların dikkatini çeken bir reklam olduğu için olabilir mi? daha önce 40 dk içinde bu kadar fazla tık aldığımı hatırlamıyorum ama %60-70'ini almışımdır. ayrıca tbm aşırı yüksek
Keşke hemen adsenseye bildirimde bulunmasaydınız. Bazen böyle durumlar olabiiyor. Çoğu zaman adsense zaten o gün veya ay sonunda fazla kazancı düşürüyor. Ben hala denemelerime devam ediyorum. Her site ve her gün için şu saatlerde değiştirin demek zor. Ama bir süre sonra o günün gidişatına göre yöntem geliştiriyorsunuz.

ayhanteke07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşın bahsettiği olay aslında şu, bazı reklamverenler yada kaliteli reklam veren sektörel firmalar, reklam saatlerini 10:00 - 18:00 arası yaparlar müşteri yoğunluk saatleri o saatlerdir, kendimde sektörümde bu saatlerde reklam veririm hep, bazı zaman aralıklarında gelen reklamların tbmsi çok daha iyi olabiliyor, arkadaşın bahsettiği reklam dengesi olayını reklamların zaman dilimleri ile alakalı yapılırsa eğer tbmde artış kesinlikle olur.
Siz bilinçli reklam veriyorsunuz. Ama bazı firmalar üstünkörü iş yapıyor. Adamın reklam harcaması yeni gün başlayınca başlıyor. Öğleye kadar bütçenin çoğu bitiyor. Sonra adwors daha az ücret kesmeye başlıyor adamdan. İşte hazır musluk iyi akıyorken onun reklamını yayınlamak sonra musluk kısılınca da diğer reklamlara yer açmak..