Merhaba, yeni bir ürün çıkardık afrodizyaklı parfüm adında. Bir reklam şirketi ile anlaştık. Bay, bayan manken oynattık. Bayan manken aradan 2 ay geçtikten sonra bugün reklam şirketini arayıp; ben bu ürünün afrodizyaklı parfüm olduğunu bilmiyordum, sosyal medyada reklamlarda erkek arkadaşı görmüş sorun yaşamışlar vs.
Bana siz bunun afrodizyaklı parfüm olduğunu söylemediniz işte sosyal medya reklamlarda filan görüyorum demiş.
Ne videoda nede resimlerde erkek mankenle hiç bir şekilde temas bile yok. Reklam şirketi kızla sözleşme bile yapmamış, parasını elden vermiş bankaya yatırmamış. Fakat biz reklam şirketinle faturalı iş yaptık fatura kestirdik KDV de ödedik. Kız 1 hafta süre vermiş eğer kaldırmazsanız hukuki süreci başlatacağım demiş.
İşin garip tarafı kız bunun afrodizyaklı parfüm reklamı olduğunu biliyordu, aradan 2 ay geçtikten sonra bunu dile getiriyordu ayrıca resmiyette hiç bir şekilde belgeleme yapamıyor. Kızın paranın peşine düştüğünü düşünüyoruz. Nasıl bir yol izlemeliyiz?
Sen bu işi faturalı bir şekilde reklam şirketine yaptırmışsın? Mankeni reklam şirketi ayarladı ise durum ile ilgili yeni reklam çalışması yapacaklar olacak bitecek.