Bu tarz yerlerde artık çoğu şirket sigorta yapıyor ceza yememek için. Fakat sağladığı koşulları vs. işe başladıktan sonra değerlendirin derim.
- başlangıçta asgari ücret hiç yoktan iyidir, fakat ilerisini hep düşün.
- 150 tl yol ücreti de İstanbul için iyi
- 150 tl yemek ücreti ise çok komik ve bu konuda çok zarar edersin. Şuan İstanbul'da en dandik yemeklerle takılsan bile 400 tl yi bulacaktır. Düzgün besleneyim dersen iki katına çıkar.
- Borcun varsa, çalışmak zorundaysan tabiki bu işe gir ama uzun süreli düşünme. Bir yandan başka planlar yap.
Abi dediğin gibi haklısın şimdi bir haftada 6 gün 60 tl harcamış olurum günlük 10 tl yemek olarak
bu durumda 4 hafta sonu olduğu için 1 ayda 4 gün tatilim var (pazar günleri)
30-4'ten 26 gün toplam çalışıcağım için 26x10=260 tl yemek harcaması yapmam gerek günlük 10 tl ile
150 tl yol ücreti istanbul için aylık 40 tl vize yaptırırsam 110 tl bana kalıyor ve 150 tl yemek 110 tl yol ücretinden fazla kalan para olduğu içinde 260 tl ile yemeği günlük 10 tl'ye getirebiliyorum bu manada abi dediğin gibi komik rakam ama bu yolu buldum
borcum yok ama işsizim abi çalışmak gerek tek sıkıntı sigorta ama inşallah sigortasız olmaz
10 tl ye ne yerim diye sorucak olursak istanbulda valla 10 tl ile gün geçirme challenge yapıcağım gibi gözüküyor her çalıştığım günde ucuz bulduğum ne varsa yicem artık