Acil nakit ihtiyacından dolayı ederinin çok altında. Son fiyattır.
Tel: 0539 895 02 74 (Hemşire olarak çalışıyorum aramadan önce lütfen whatsapptan yazınız ben ararım...)
Tertemiz bir sistem. Özellikler aşağıda
Tertemiz baktım, tozlanmasına imkan sağlamadım. Her ay içini güzelce temizlerim. Güncel olan A++ oyunlardan kaldıramayacağı oyun yok. Sıkı bir oyuncuyum 3tb boyutlu hdd komple oyun dolu. Güncel tüm oyunları denedim aklınızda oyun varsa söylersiniz fps denemesi yaparım. Garanti olarak sadece ekrankartı garantisi bu ay bitiyor ancak genel bakım için asusa gecen ay gönderdim, soğutma blokları fanları komple sıfırlayıp gönderdiler.
-------------------
RESİMLER:
https://drive.google.com/drive/folde...a5?usp=sharing
Video:
https://youtu.be/1MVy9G6W98I EKRAN KARTI = ASUS GeForce GTX1080 ROG STRIX GAMING 8GB GDDR5X 256Bit DX12 NVIDIA Ekran Kartı..
İŞLEMCİ= AMD Ryzen 5 2600X Socket AM4 4.2GHz 19MB Önbellek 95W İşlemci
RAM = CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance LPX Kırmızı 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram-
ANAKART= MSI B450 TOMAHAWK AM4 AMD Ryzen DDR4 3200+MHz(O.C.)
SOĞUTMA= 9X12 CM PERFORMANSLI FAN (7FAN RGB ÖZELLİKLİ+LED ŞERİT VE KUMANDA)
SIVI SOĞUTMA= Akasa Venom R10 Intel ve AMD Uyumlu 120mm RGB Sıvı Soğutma Sistemi
M2SSD= James Donkey JD256 256GB 3D Nand 2000MB-1000MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD Disk - 3 Yıl Birebir Değişim Garantisi
HDD= SEAGATE 3TB 7200RPM ve 64 MB önbellekli performanslı HDD. Ne var ne yok yedeklenebilir buraya.
Not SADECE KASA SATILIKTIR
Garanti Durumu : Kimi parçaların devam ediyor kimi parçalar bitti.
- Ekran kartı garantisi bitiyor, Anakart Ram İşlemci garantisi 2020 ortalarında bitecek. Parçaların bir kısmını vatandan bir kısmını hepsiburada gibi sitelerden aldım. Kutu olarak , ekran kartı, işlemci, anakart vs duruyor.
Tekirdağ ve buraya günübirlik gelebilecek arkadaslar elden de deneyerek alabilir. Diğer yerlere kargo yapılır, önce ödeme alınır, kargo alıcıya aittir. Bu arada R10'dan son 3 4 yılda bu şekilde laptop ve mevcut masaüstü bilgisayarlarımı satmışlığım oldu dileyen arkadaşlar itraderleri inceleyebilir.