Bu eğitimimizde "Sosyal Medya Uzmanlığına" Derinlemesine Girdim
DÜNYA DEĞİŞİYOR
SEN DİLİNDEN -> BEN DİLİNE
Kişiye Uygun Dilde Konuşmak

STRATEJİK YÖNETİM / ALGORİTMA İşin Mutfağındaki Sırrı Bilmek

MÜŞTERİ Mİ HAKLI ? İŞLETME Mİ ?
Algı Çalışması
İnsanlara ilk verdiğiniz bilgiler sonra vereceğiniz bilgilerin algılanma şeklini değiştirir. Propagandanın temeli mesajınızı vermeden önce hedeflediğimiz zihinlerde uygun altyapıyı oluşturabilmekte yatar. Tarlaya tohum atmadan önce toprağı güzelce sürülmesi gerekir. SÖYLEMLERİN ÖZEL HİSSETTİRSİN
Sosyal Medyada Ona Dokun / Sosyal Medyada Markanı Konuştur
İnsanlar kendilerini özel hissetmek isterler. Kimsede olmayan şeyleri satın aldıklarını sanmak onları iyi hissettirir. BENZERSİZ kelimesini kullanmak bu sebeple etkilidir.
Fersedes 254 ile benzersiz sürüş keyfine davetlisiniz.
Mymoney konutlarında benzersiz konfor
Anneysen, çok beğeneceksin. Sana özel hazırlandı
Globalleşmenin, aşırı bireyciliğin, sürekli imge bombardımanı yapan medyanın etkisi altında büyüyen bu kuşağın eğitim ve iş hayatında talep sahibi ve gerçekçi olmayan hedefleri olabiliyor.
Bu kuşağa sosyal medya kuşağı da diyebiliriz. İnternet, sosyal medya, akıllı telefonlarla haşır neşir olan, hatta bir tehlike anında kendinden önce akıllı telefonunu kurtarmayı düşünecek kadar ileri gidebilen bir nesildir.
İnternet bağımlısı ve yalnız bir nesil olarak da nitelenebilmektedir. Ya da bugün onları anlamakta zorlanan anne-babaları ve eğitimciler böyle düşünmekte
Belki de onlar için sosyallik bir tık ötesinde
Bir önceki nesillerle iletişim kurmakta zorlanan ama onlardan daha esnek olan bu kuşak için söyleyebileceklerimiz; Facebook, Twitter, Instagram vb. Akıllı tabletler, telefonlar
Teknoloji ve özellikle iletişim teknolojisi
İletişim şekli: E-posta ve telefonlara kısa mesajlar, ve hatta selfieler eklemiş durumda. Bu kuşağın insanları akıllı telefon tuşlarına olağanüstü bir hızla basmaktadır.
Kendini sosyal medya aracılığıyla ifade etmek başlı başına bir olgudur. Problem çözümünde interneti ve çeşitli blogları kullandığı gibi, iş ve eğitim ortamında beyin fırtınası ile çözüme ulaşmayı tercih ederler. Grup çalışmasına yatkın olan bu nesil, ekip içinde etkili bir şekilde çalışabilmektedir. Gelecekle ilgili en büyük endişeleri ise tatminsizlik ve neyin mutlu edeceğini tam olarak bilememektir.
İlerleyen zamanlarda konu devamı tarafımca r10 da devam edecektir. Resim ve bilgi alıntıları kendimden alıntıdır yanlış anlaşılmasın.
Bir sonra ki part ;
Yeni Dönem Alışveriş Yolculuğundan başlayacağım.
Daha Sonra İse
Sosyal Medya Özel Günler
Teknoloji Pazarı Adlı
Konularımı aktaracağım, bunun yanında excel eğitimlerimi de paylaşmayı düşünüyorum ankete katılarak hangi dersleri istediğinizi seçerek katkı sağlayabilirsiniz. Hayırlı akşamlar dilerim.