Merhaba amcamın arabasını Gebze'den Kandıra'ya gitmek için aldım babamın arkadaşı cezaevinde onun için görüşe gittik, gidip geldik ATM'ye gitmek için yola çıktım Gebze otogarın orada aracı kenara çektim ATM'ye gitmek için Arkadan 41 P 1191 plakalı servis aracı arkadan sürttü ilk defa kaza yaptığım için şaştım kaldım indim adam ayakta duramıyorum (içmiş sanırım) dedi ki aracı kenara çekeyim trafik sıkışmasın (arkadan korna çalıyorlardı) bende tamam dedim kenara çekildim ve gazladı gitti.
Hemen polisi aradım trafikten aranacaksınız dendi, 2 dakika sonra aradılar durumu anlattım yerimi söyledim ekip gelecek dediler sonra 5 dakika geçti aradılar karşı taraf kaçtığı için tutanak tutamıyoruz siz suç duyurusunda bulunun.
Araçta pek bir şey yoktu ama adam içmişti onun için uğraşmak istiyorum, ilk defa başıma geldi korktum böyle salaklık yaptım

ne yapabilirim? Bir şey çıkar mı?
Sürtündüğü yer ;
Şikâyetçi olabilirsin, polis merkezine git plakadan telefon numarasına ulaşırlar şahıs zararını karşılarsa şikayetçi olmazsın, mala zarar verme olduğu için trafik polisi değil polis merkezi amirliğine bağlı polisler görgü tespit yapar.