beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
özetle :
1- xml ile e ticarete asla girmeyin
2- ideasoft başta olmak üzere e ticaret paketleri ile asla çalışmayın zira bu paketleri siz daha ekonomik ve temiz temin edebiliyorsunuz adam pos veriyoruz demiş falancaya yönlendirmiş falandaca gidince zaten şirketsiniz onay alabiliyorsunuz ideasoft a gerek yok
3- vavin ile çalışmayın battılar ama halen aktifler =)
4- gittigidiyor ile asla çalışmayın =) halen montları ve paraları alamadık
5- global tedarikten uzak durun
6- tecrübelerinizi paylaşın
Eticaret işine girenlerin yaşadığı temel sorunlar bunlar
1- Xml ile daha önce ticaret yaptım 1 firma düzgünse 3 tanesi bozuk, stok tutun öyle yapın
2- Piyasada en bilinen 2-3 eticaret firmasıyla bende çalıştım bu firmaların leş yazılımları yüzünden ofise ekstra yazılımcı alıp kendi yazılımımı yazdırdım. En ufak bir değişikliği bile 10 günde yaptırınca anlıyorsunuz. Kötü komşu insanı ev sahibi eder diye boşuna dememişler
3- Dediğin firmayı bilmiyorum ama benim sektörde de daha önce çalıştığım 5 firmadan 3 ü battı. Benim şahsım ben sipariş geçerken ödeme yapıyordum param kalamdı
4- Gittigidiyoru bilmiyorum ama n11 ile çalıştım, yemin ederim komisyonu ıvırı zıvırı bitmiyor herşeye ayrı komisyon kesiyorlar
5- En büyük tavsiyem seninde yaptığın gibi Dropshipping yapmayın, hazır eticaret yazılımı firmaları ile çalışmayın