Alıntı
@ducaS61; 125 ile 155 arasında hız farkı maximum 5km hızdır. ama söyle düsünün bir yolda önünüzdeki araçı sollamak istediginizde 125 ile sollarken zorlanırsın 155 ile zorlanmassın. fark budur aslında. Hız olarak değilde arkanızda artçı olduğunda 155 ile daha rahat edersin. Çok ileride satmak istediginizde 155 liği daha rahat satarsın 125'E göre.
Anladım evet fiyat listesi olarak aralarında pek farkta gözükmüyor, 18 bin olarak ayarladım ama sanırım biraz daha yükseltebilirim bu seçenek için. Satmak gibi niyetim olmaz sanırım ama dünya hali seri satılan her şeyi severim

Alıntı
@iGurler; nmax 125 çok güzel bir motor, kendim yaklaşık 1 yıl kullandım. şehir içi şehir dışı bir çok yere gittim. su soğutmalı ve standart abs bulundurmasıda bu sınıfta çok büyük bir artı. hızlanmasıda oldukça iyi tavsiye ederim, bakımını yaptığınız sürece uzun yıllar binersiniz.
ABS ve su soğutmalı kısmını çok sevdim belki belli olmaz ama yazın ege taraflarına gidersem sanırım bu motor ile sorun yaşamam 100 KM'de 2,7 litre yakıyor dediler yakıt olarakta çok iyi geldi