Alperenyld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakınlarınıza mesaj atıp para isteyebilirler belki daha önceden de Facebook üzerinden aynı işlemi uyguluyorlardı diye hatırlıyorum .
İlk önce benimde o aklıma geldi hocam

Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türk whatsapp numarası satılan işlem olabilir
Kullanılan numaralarla ne diye uğraşıyorlar bir kaç kişinin 12saatlik whatsappı bile kilit yemiş internette yorumlar bu yönde neyseki iki taraflı doğrulama kilit olayını çözüyor

yavuzk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu 850 li numaralar şirket adına açılabiliyor. bu numaraların sahibinin kim olduğunu nasıl öğrenebiliriz. şu sıralar canım çok sıkılıyor arkadaşlarla uzaktan veya gerekli halde yakın temas halinde uğraşabilirim.
Dediğiniz gibi zırt pırt mesaj telefonla aramalar benim üzerime internet hattı olmamasına ragmen arayıp süresi doldu diyenmi yok bunabir çözüm gerekiyor hadi bizler günün şartlarına uygun bir bilinçteyiz yaşlı başlı insanların üç kuruşuna göz dikiyorlar

VivoBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
0850'li numaraya biz de sahibiz, NetGSM üzerinden firma olarak kullanıyoruz, soruşturulduğunda bir yerden bulunabiliyor mu bilmiyorum.
Ayrıca bir ara belgesiz 0850li numara diye burada da ilan vardı diye hatırlıyorum, 0850li numaraların kalitesini düşürüyor bu tarz şeyler, kurumsal olmaya çalıştıkça baltalanıyoruz
Hocam gram güvenmiyorum artık çevremde öyle hatta açmıyorum olabildiğince 444lü numara ve resmi sitede yer alan 0850lileri kendim ararsam güvenebiliyorum onda bile kişisel bilgileri paylaşmamaya dikkat ederim.