Kendinizi uygulamayı almak isteyenlerin yerine koyun. Uygulamanın geliri belli değil, mağaza girişi/yükleme oranı çok çok düşük, çözülmeyi bekleyen bir dolu bug var, 100kdan fazla indirilmiş aktif kullanıcı sayısı ise sadece 7k %7'sı bile değil. Durum böyleyken alacak kisi sadece sizin ilgilenildiginde çok kazandırabilir sözünüze güvenerek mi 13 bin dolar verecek? Bana para makinesinden daha çok başınızdan savmaya çalıştığınız bir bug makinesi gibi geldi.
Bug Makinesi? Guzel kardesim, isletim sistemi veya Fortnite satmiyorum. 5.2 MB lik Mini Browser. her tarafi bug olsa maksimum kac tane olabilir??
Baltalamak gibi olmasın sadece kullanıcı gözüyle yorumlamak istiyorum. Bu uygulamayı reklamlardan kaçmak için kullanıyorlar. Şimdi kazanç içinde reklam gerekiyor. Reklam koyduğunuzda kullanıcı ne anladı bu işten?
Reklam bloklama özelliğine sahip diye isimlendirdiğiniz bir tarayıcıya reklam ekleyerek para kazanılabileceğini mi söylüyorsunuz? Tam anlamadım.
Uygulamanin kullaniliyor olmasini ana sebebleri
1- Sadece 5MB olmasi
2-Chrome vs den cok daha hizli olmasi (deneyin gorun)
3-Reklam Engelleme ozelligi
bu bir reklam engelleme uzantisi degil. Ublock origin gibi eklentilerle karistirmayin. Engellediginiz 20 reklama karsilik bir tane reklam problem degil. Problem edenlerde gayet uninstall edebilir.
Simdi, Sevgili Arkadaslar, Sevgili Genc Arkadaslar
birakalim ego pesinde kosmayi, biraz is adami olalim
Odaklanmaniz gereken yer surasi
1- 7K ile gunde ne kadar para kazanabilirim
2-Bu buglar Quantum Fizigi sorusu degil, alt tarafi 3-5 bug. Gidermesi ne kadar zor olabilir.
3-Buglar giderildiginde kullanici sayim katlanarak artar mi?
4-Uygulama puani yukselir mi?
5-Yukselirle %14 iken bile gunluk 800 civari organik kurulumu olan uygulama kisa zamanda gunluk 2 binlere - 3 binlere cikar mi?
6- Gereksiz elestiri yaparak "Ben de bu isleri biliyorum"culuk mu oynuyorum?
7-Benim bunu alacak param var mi?