Öncelikle herkese merhabalar

Bildiğiniz üzere forumda Instagram üzerine çeşitli dijital ürün ve hizmetler sunuyorum, Çok Etkili Etiket Taktiği adlı konumu büyük ihtimalle daha önce görüp incelemişsinizdir.
Sadede gelecek olursam; yeni projelerim dolayısıyla Çok Etkili Etiket Taktiği adlı satış konumu devretmek istiyorum, ayrıyetten yeni projelerime başlamadan evvel kafa dinleme amaçlı ufak bir tatil de yapmak istiyorum.
Bu taktiğin satışı üzerinden son dönemlerde elde ettiğim aylık gelir 2.000 - 2.500₺ arasında değişmektedir, satışını yaptığım taktik bugüne kadar yaklaşık 700 adet satmıştır ve ayrıca 2019 Mart ayından beri forumda en çok ilgi gören konular arasındadır.
Geçtiğimiz Temmuz ayında nabız yoklamak adına devir işlemiyle alakalı bir konu açmıştım ve forumun yarısına sattınız, daha alan olur mu? gibi bir soru gelmişti, evet alan oldu ve o tarihten bugüne kadar yaklaşık 10.000₺ daha kazandırdı ve kendim satmaya devam edersem kazandırmaya da devam edecek

Forumu sadece üyeler değil misafirler de takip ediyor, dolayısıyla yeni potansiyel müşteriler her zaman mevcut lütfen bunu unutmayın.
Dediğim gibi şu anki aylık geliri ortalama 2.000-2.500₺ arasında değişmektedir, devir işlemi için istediğim fiyat ise 6.000₺ dir.
Aylık 700-800₺ gelirli web sitelerinin bile bu fiyattan daha pahalıya satıldığını biliyorsunuzdur, forumu biraz inceleyerek bunu rahatça teyit edebilirsiniz, ben ise size aylık 2.000-2.500₺ gelir elde ettiğimden bahsediyorum.
Sadece bu konuya odaklansam daha fazla kazandıracağına da eminim fakat bir kaç farklı dijital ürün ve hizmetim mevcut olduğu için onlara da vakit ayırıyorum.
Geçmiş aylara ait kazançları ekran görüntüleriyle incelemek isteyenler Temmuz ayında açtığım konuya bakabilirler:
https://www.r10.net/instagram/209602...c-firsati.html
O zamanlar sadece bu konuyla ilgileniyor ve sırf bu konudan aylık 3.000-4.000₺ arası gelir elde ediyordum.
Güncel kazançların ekran görüntülerini ise gün içerisinde düzenler ve konuya eklerim.
Satışa Neler Dahil?
- Çok Etkili Etiket Taktiği adlı satış konumu tarafınıza devredeceğim:
https://www.r10.net/instagram/201229...ir-9989-a.html
- Taktiğin pazarlanmasıyla alakalı bilgi ve tecrübelerimi tarafınıza aktaracağım(bu kısım çok değerli).
- Devir işleminden sonraki 10 gün boyunca size Whatsapp üzerinden destek vereceğim, takıldığınız noktalarda soru sorabilir ve cevap alabilirsiniz(tabii sadece müsait olduğum zamanlarda, 7/24 değildir).
Mantıklı pazarlıklara açığım fakat 6.000₺ istediğim devir işlemine 3.000₺ olur mu diye yazan olursa dönüş bile yapmayacağım, işin değeri ve kazandırdığı para ortada...
Bana devrettikten sonra aynı taktiği siz de satacak mısınız? diye soracak olan kişiler için; Tabii ki de satmayacağım, devirden sonra Çok Etkili Etiket Taktiği konusu sizindir ve siz satacaksınız, benim farklı projelerim mevcut.
Almak istiyor ama peşin ödeme yapamayacaksanız Shopier üzerinden taksitli olarakta alabilirsiniz(+komisyon var).
İlgilenen arkadaşlar PM gönderebilir veya Whatsapptan ulaşabilir, Whatsapp: +40 772 650 361
Sevgiler.