Ben adinizi gecirmedim, hedef olarak ne bu konudan size art niyet besleyen biri cikar ne size bir mesaj gelir.
Yukaridaki arkadasin ornegi sizi anlatiyor hocam.
Sektore girdiniz 6 olani 3 e sattiniz. Laf yok keyfinizin kahyasi degiliz. Yetmedi bu sefer 6 ya millete yapmayi satip onlara 3 den sat dediniz. Onun icerisinde son kez satiyorum vs.. konulari beni alakadar etmiyor alan adam sikayet acmiyorsa bizim konusma hakkimiz yok. Ama ozelden dedigim gibi Bazi konularda Hukuk gecerlidir. Daha ufaklarinda sikayet bolumu. Dahada ufaklarinda bir sitem etme hakkimiz olmali diye dusunuyorum. Ne kazaniyorsaniz 3 katini kazanirsiniz umarim. Ama gunun birinde siz kavun satmaya baslarda akabinde size biri sizin yonteminizle yaklasirsa (ki saniyorum suan ona yakin bir sey olmus sizin tarafta) halimizi anlarsiniz ☺️
Bak işte bunu söylüyorsan ben neyi 6'dan görüp 3'e satmışım bunu göstermelisin bana

Konuda benden bahsettiğinizi ikimiz de biliyoruz. Tradelerimin de hepsini incelediğinize emin değilim. Minimum ticaretim 100-200₺. Bu yazdığınızı 10liraya taktik satıp 300 trade yapan, trade vermeyince 1 hafta mesaj atanlara yazmalıydınız bana değil.
edit:sonuncuyu satıyorum, satış haklarını devrettim dediğim hazır üyeli, kazançlı, host domain dahil bir siteydi. evet satış haklarını devretmiştim. şuan satışını yaptığım scriptle arasında tek bir css benzemesi bile yok. işleyiş aynı olabilir.
alan kişiyle bu scripti tekrar yapmayacağıma dair bir sözleşme yapmamış,buna göre bir fiyata satmamış olamaz mıyım? ki öyle olsa bile
iki script aynı değil bunu son kez söylüyorum
SCRİPT AYNI DEĞİL SCRİPT AYNI DEĞİL DEEEĞİL DEEEĞİL SCRİPT AYNI
ilk script:gorevcibaba com
suanki script görselleri ve özellikleri (×10 kat) imzamda.
lütfen anlamadan dinlemeden yazmayın, lütfen.