Hocam haset kötü bir şey
Konu açtığınızı ve burada yazdıklarınızı görene kadar güleryüzlü yaklaşmıştım ama siz de bir şeyleri iyice anlamadan konuşanlardan olduğunuz için buraya da yazayım hazır gelmişken.

1- Ben hiçbir scriptimi açık kaynak satmadım
2- İlk script tüm haklarıyla satıldı, şuanki script ise arkadaştan onay alınarak bambaşka fonksiyonlarla yazıldı.
3- Açtığım konunun detayı da şuydu:

Forumda bir arkadaş benim eskiden satış yaptığım konuma scriptimle ilgili bir detay sorup, birkaç gün sonra kendisi de aynı scripti yazıp satmaya başladı ve benim konumun başlığı da "her konuda bir rakip kazanıyorum" idi. bu gayet normal bir şey, ha ne olur başkası gelir direkt çalar, kopyalar, o zaman gerekeni yaparım ki şikayet açıp iki gün önce bunu yapan bir arkadaşın forumdan uzaklaştırılmasına sebebiyet verdim.

ve açtığım konuda türklerle ilgili bir şey yazmadım.
sizin de açtığınız konulara bakarsak, bir süre önce birisi satış yaptığınız projeyle ilgili soru sorup aynısını yaptı diye şikayet açmışsınız. ben en azından şikayet açmak yerine isim vb. vermeden kendi yaşadığım olayı genele yayarak sitem içerikli bir post attım.

kısacası, bana sorsaydınız ben size anlatırdım milletten akıl istemeyin boşuna

attığınız özel mesajda ise "sektörün içinden geçtin, herkese satıp kendine rakip ettin" demişsin, sana yazdığı cevabı buraya da yazayım ki akılda soru işareti kalmasın:

kimisi 1liraya karpuz satar
kimisi 10 liraya karpuz suyu
kimisi de 100liraya: 1 liraya karpuz satmak yerine 10 liraya karpuz suyu satabileceği bilgisini satar.

ben 100 lira kazanmayı tercih ediyorum.
sizden ricam bir şeyleri iyice anlamadan, ölçüp tartmadan hedef gösteren konular açmayın