Facebook Sayfanızın linki : (pm ile verilebilir)
Facebook Sayfanızın içeriği : Fenomenin yaptığı siyasi (biraz muhalif) veya onedio tarzı içerikli haberler yönlendirme ve paylaşımlar.
Sayfanızın Üye Sayısı : 153 bin
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı :
Sayfanın Yaş Ortalaması: Haziran 2011
Sayfada Birleştirilme Yapıldı mı: Bu bir profil.
İstenen Ücret : 14.500 TL (Hergün fiyat düşüreceğim.)(12.12.2019)
Ödeme Şekli : Elden Nakit
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : Bu hesabı satın aldıktan sonra tam verimli yönetemedim. Burada daha verimli kullanabilecek insanlar vardır elbet. Attığınız bir linke tıklama sayıları oldukça yüksek. Normal bir paylaşıma 200-300 den aşağı like gelmiyor. Haber linki paylaşımınıza keza 40-50 like bazılarına bir o kadar paylaşım... Son atılan 4 postun fotografları aşağıdadır. Yarım saatte bir post atabilirsiniz ve kimse aman çok post atıyorsun demez. Bilakis hoşgeldin nerelerdeydin yazanlar var. Ziyaretçi etkileşimleri çok yüksek düzeyde oluyor. Ben bu hesabı alırken adsense siteye ziyaretçi çekerek ve içerik copy paste olarak aylık 15bin tl kazandığını gördüm. Yanında web sitesini de vereceğim. Diğer yandan siteyle aynı isimde 7.480 beğenili 8.253 takipçili bir sayfa da vereceğim. Tamamı organik zaman içinde yükselmiş, birleştirme yapılmamış ve tertemiz bir sayfa. Bir hevesle aldım ama bu benim işim değilmiş. Editöryal anlamda bir iki kişiyle çalışmaya çalıştım. Bu hesabı satın aldığım kişi de yardım edeceğini söyledi ama o da yardım etmedi. Hevesim kırıldı yıldım artık. Birileri daha iyi kazançları bu hesapla sağlayabilir.

Sizlerden ricam bu sitedeki insanlarla çok etkileşimim yok. Gerçekten ciddi teklif için mesaj atın. Merak ettiğiniz için sormayın.