Bright adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birincisi uzun bir şekilde “üstümle aynı renk olmadığı sürece arkamda farklı renge sahip herhangi istediğim bir şeyi montajlayabilirim değil mi? Yazacağıma bir rengi seçip onun üstünden sordum soruyu ikincisi videoları milyon izlenmeyi geçmiş adama hiçbir şey yapamazsın yazmışsın aynen bak yapamadım şu an 2 bilgi verince ahkam kesmekte üstünüze yok ya Kendinizi üstad mı sanıyorsunuz nedir anlamadım? Kamera önü için bilgiye ihtiyacım vardı foruma yazdım ama Allah aşkına sen yazma kardeşim git millete 3-5 bilgi ver sonra hava at senin bilgine falan ihtiyacım yok benim
Sana yardım ettiğim için kendimden iğrendim.

''2 bilgi verince ahkam kesmekte üstünüze yok ya Kendinizi üstad mı sanıyorsunuz nedir anlamadım? Kamera önü için bilgiye ihtiyacım vardı foruma yazdım ama Allah aşkına sen yazma kardeşim git millete 3-5 bilgi ver sonra hava at senin bilgine falan ihtiyacım yok benim''

Bu senin kaliteni belli ettiğin bir yazı.

Sen insanlara teşekkür etmekten aciz, sana yardım edenlere laf atacak kadar edepsiz, bilgi verenleri küçümseyecek kadar cahil ve kendini bir şey zaten ego bombasından başka bir şey değilsin. Eğitilemezsin, beni daha alıntılama.

Yazık ki biz de uğraşıyoruz öğren diye.