Baris13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen boşver hocam ya, hevesini kırmak gibi olmasında hiç bir şey yapamazsın.

Konunuza yazılan mesajları bile okumuyorsunuz.

''Yeşil veya Mavi arka fon işinizi görebilir''
''Sadece yeşile ihtiyacın yok''
''yeşil olmasına gerek yok ama yeşil insanda bulunmadığı için çabuk kaybedebiliyoruz''

Olayın yeşille ilgisi yok yani.

Yeşilse, maviyse, kırmızıysa, pembeyse, turuncuysa hangi renk olursa olsun her renkle istediğin gibi montajlayabilirsin, arkayı yok edebilirsin yazıyoruz. Bunun mantığı arka planı istediğin kıvama getirebilirsin, dikkat etmen gereken tek husus arka plan rengi ile senin üstünde aynı rengin bulunmaması. Yoksa o bulunan yerlerde montajlanır.
Ki bunu bile yazdık ''ama arka plana koyacağın perdenin rengi kırmızıysa üstünde kırmızı renk bir şey olmasın. Yeşilse yeşil olmasın.''

Hala ''arkası yeşilse montajlayabilirim değil mi ?'' diyorsunuz.
Birincisi uzun bir şekilde “üstümle aynı renk olmadığı sürece arkamda farklı renge sahip herhangi istediğim bir şeyi montajlayabilirim değil mi? Yazacağıma bir rengi seçip onun üstünden sordum soruyu ikincisi videoları milyon izlenmeyi geçmiş adama hiçbir şey yapamazsın yazmışsın aynen bak yapamadım şu an 2 bilgi verince ahkam kesmekte üstünüze yok ya Kendinizi üstad mı sanıyorsunuz nedir anlamadım? Kamera önü için bilgiye ihtiyacım vardı foruma yazdım ama Allah aşkına sen yazma kardeşim git millete 3-5 bilgi ver sonra hava at senin bilgine falan ihtiyacım yok benim