Birkaç ay önce toplu adsense ban yiyince baya sarsıldım, 200 civarı sitem vardı 50-60 tane hitli pinterest hesabım vardı, o psikolojiyle son kalan gücümle siteleri yönlendirdim kalan adsenslere, ertesi gün birkaç adsense hesabım daha banlandı

neyse günlük yine 100-150 lira geliyordu hitin çok az bi kısmını kurtarabilmiştim, birkaç gün sonra adsense reklam görüntülenme kısıtlaması geldi

neyse bi şekilde onu da çözerim dedim kendimi biraz toparladım, 15-20 hesap açtım denedim shadowa takılan çok hesap oluyordu, shadowu çözdüm, yeni adsense onayları aldım, neyse tekrar tam gaz devam ederim dedim pinler silindi

bu sefer gelir sıfıra düştü, bunların hepsi 1 - 1.5 ay içinde yaşandı, son 2 ay pinterestten baya uzak durdum, bu forumdaki karanlık ve pesimistik bakış açıları da soğumamda etkili oldu ama 2 ay boş durduğum anlamına gelmiyor farklı sektörler araştırdım yabancı forumların içinden geçtim hatta denk geldiğim r10 üyeleri de oldu, son 2 haftadır pinterest analizi yapıyorum, olağanüstü gelir elde eden insanlar biliyorum, pinterest kalbimde bir yaradır, Sabri abinin dediği gibi "zamanında gidemedik, zamanında gidemedik" 2 gün önce tekrar başladım, denemeler yapıyorum tutarsa 2 ay sonra eski güzel günlere dönerim, olmazsa yeni bot yaptıracam, kaçarı yok
Soruna gelecek olursak, evet kazandırıyor, hem de hayalindekinden çok daha fazla