Herşeyi anladım ama tarayıcı ile etkisi nedir etkileişimi nedir anlamadım. 4 adet farklı siteden blog açacaksanız açın. Aynı site üzerinden birden fazla açacaksınız farklı mail adresleri kafi. VPN falan cidden anlamadım. Deepweb'i mi kuruyoruz ?
Hocam Merhaba;
Şimdi öncelikle maniple etmeye çalıştığımız şirketin marka değeri bile 1.5 milyar USD falan. En kötü departmanında 10 bilişimci çalışıyor. Sanırım hepsi benden iyidir.
Böyle devasa bir teknoloji şirketini evimizdeki 3000 Lira'lık laptop ile kandırmaya çalışıyoruz. Benim düşüncem daha fazlasını yapmalı kandırmak için.
Yaptığım şeylerin hepsi doğal gözükmek için önlem. Seo uzmanı değilim. Bunlar benim yöntemlerim. Ama hizmet alan insanlar hizmetimden memnun. Sanırım doğru yoldayım. Tabi ki sanırımdan öteye gidemiyorum çünkü karşımdaki Google.
Harita yorum hizmetini bile farklı bir mantıkla veriyorum. Hatta beyin fırtınasında bir konu açmıştım,
BURAYA tıklayarak vakitli zamanınızda okuyup bana bir fikir de verirseniz sevinirim.
"Abartıyorsun arkadaşım" diyebilirsin hocam. Saygı ile karşılarım. Ama gereksiz hassas davrandığımı düşünmüyorum. Zira yaptığımız iş manipülasyon ve tek kuralı doğal olmak. Kod yazmıyoruz ki belli kuralları olsun.
Benim görüşlerim bu minvalde. Ama SEO'cu arkadaşlardan da tecrübelerini dinlemek isterim. Her türlü tecrübeye saygım ve ihtiyacım var.