hackxien adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu dalga geçenler sanki her şeyi anasının karnından bilerek geldi,herkes uzman sanki.Hangimiz deneysel çalışmalar yapmadık,çocukluğumuzdan itibaren hep bir şeyleri merak eder,kurcalar,bozar tamir ederiz.Bu arkadaş da elbette ki bazı şeylerin bu kadar kolay olmayacağının farkındadır,başlığı da hem biraz ilgi çeksin, hem de basit bir şey denedim,kendi çapımda bununla ilgileniyorum demek için açmış. Mantıksal olarak evet bu yapılanmadan 1 adım atılmayacağı aşikar ama dalga geçmek olmaz.Ergen misiniz siz,madem biliyorsunuz o zaman arkadaşa düzgünce yol,yordam gösterin.Hocam bence saçma da olsa denemekten vazgeçme,bu ülke de herkes zaten birbiri le dalga geçtiği için bu durumda.Yanlışı yapa yapa öğrenirsin,bugün saçma yaptığın bir şeyi 1 yıl sonra daha iyi bir fikir yürüterek kendini geliştirmiş olarak yaparsın.Hayallerinizden vazgeçmeyin.
Yanlışı yapa yapa öğrenmezsin.
Daha kullandığın kelimenin (Data Center) ne anlama geldiğini bile bilmiyorsa, sıkıntı çok büyük.
1 yapıp gelip burda paylaşmak yerine 10 okumayı tercih etse "TÜRK İNSANI" o zaman gelişir.
Format atmış bilgisayara, tek yaptığı bu.

İnternet nedir?
IP nedir?
Bilgisayarlar birbirlerini nasıl görür?
İnternet üzerinden nasıl anlaşırlar?

Böyle basit soruları araştırarak başlarsa konu sahibi daha iyi anlayacaktır.