Öğrenci ve mezunların görevler yaparak para kazandığı ogrenciygelir.com sitemde şu görevi yapacak aranıyor;
Göreve başvuru ve incelemek için
buraya tıklayın.
''İngilizce sitelerimiz için araştırma yapıp, bin kelime makale yazabilecek, benzer içerikleri inceleyip ondan daha iyisini çıkartabilecek derecede yetenekli arkadaşlar aranıyor.
* Uzun vadeli bir iştir, makaleler seo uyumlu olması gerekiyor, seo hakkında bilginiz yoksa eğer ''seo uyumlu makale nasıl yazılır'' diye araştırıp kısa sürede kavrayabilirsiniz. İlk yıl 25 tl ile başlayıp makaleler hit alırsa eğer ikinci yıl bin kelime 75 tl olarak devam edeceğiz, ilerleyen bir iki yıl içinde ayda kısa bir zaman ayırarak aylık 2-3 bin tl kazanabileceğiniz bir iş olarak düşünebilirsiniz.
*Vizem var, finalim haftaya bittiğinde bakarız, laptop'umu kaybettim gibi bahaneleri olanlar boşuna yazmasın, iş teslim etmeden ve makalesinin kalitesini merak etmeyip önce ödeme isteyen kişiler bu ilanla vakit kaybetmesin, işimiz acil değil, sürekli çalışacak arkadaşlara ihtiyacımız vardır.
*Tüm uyarılara rağmen hala vizem var, finalim var diyen arkadaşlar geliyor, yani çok mu zor bunu anlamak ya da tam olarak ne istiyorsunuz anlamıyorum. Siz iban vereceksiniz ben de parayı göndericem sonra size yalvarıcam ''lütfen yazın, lütfen makalemi gönderin'' diye peşinizden mi koşmamı bekliyorsunuz, iş modeliniz bu mu? o kadar zaman ayırıyorum işi anlatmak için sonra yoğunum, yan yattı çamura battı. Hayır bilimsel makale falan da istemiyorum, netten bolca bulunan 'baş ağrısı nasıl geçer' tarzı basit yazılar yazılacak, buna bile önce tamam deyip sonra vazgeçiyorsunuz. ''