kerramihamidou adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birkaç ay önce toplu adsense ban yiyince baya sarsıldım, 200 civarı sitem vardı 50-60 tane hitli pinterest hesabım vardı, o psikolojiyle son kalan gücümle siteleri yönlendirdim kalan adsenslere, ertesi gün birkaç adsense hesabım daha banlandı neyse günlük yine 100-150 lira geliyordu hitin çok az bi kısmını kurtarabilmiştim, birkaç gün sonra adsense reklam görüntülenme kısıtlaması geldi neyse bi şekilde onu da çözerim dedim kendimi biraz toparladım, 15-20 hesap açtım denedim shadowa takılan çok hesap oluyordu, shadowu çözdüm, yeni adsense onayları aldım, neyse tekrar tam gaz devam ederim dedim pinler silindi bu sefer gelir sıfıra düştü, bunların hepsi 1 - 1.5 ay içinde yaşandı, son 2 ay pinterestten baya uzak durdum, bu forumdaki karanlık ve pesimistik bakış açıları da soğumamda etkili oldu ama 2 ay boş durduğum anlamına gelmiyor farklı sektörler araştırdım yabancı forumların içinden geçtim hatta denk geldiğim r10 üyeleri de oldu, son 2 haftadır pinterest analizi yapıyorum, olağanüstü gelir elde eden insanlar biliyorum, pinterest kalbimde bir yaradır, Sabri abinin dediği gibi "zamanında gidemedik, zamanında gidemedik" 2 gün önce tekrar başladım, denemeler yapıyorum tutarsa 2 ay sonra eski güzel günlere dönerim, olmazsa yeni bot yaptıracam, kaçarı yok

Soruna gelecek olursak, evet kazandırıyor, hem de hayalindekinden çok daha fazla
10 site ile günlük 500 TL kazanç da var bu sistemde. Hem de çok uğraşmadan.