Reykjavik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam konu anlatımı yapmışsınız da çok eksiklikler var.

Öncelikle paypal business hesabı açıyorsunuz ilerleyen günlerde paypal sizden belge talep edip doğrulama isteyecek

Bilgileri gerçek görünümlü yazıyorsunuz eğer o adres ile eşleşen bir fatura / belge sunamazsanız paypal hesabınız için iyi değil

Son olarak video da adresi Türkiye ile değiştirin vs. diyorsunuz bu hesabın mimlenmesi için başlıca birebir neden

Özet olarak bu açtığınız paypal hesabına 3-5 işlem para giriş çıkışı olduktan sonrasında kullanılamaz hale gelir yazdığınız bilgilerin doğruluğunu sağlamadığınızda da hesabınız limitlenir / blokelenir

Faydasız bir konu / video anlatımı yaptığınızı da belirtmek isterim. Herşey bu video da anlattığınız kadarbasit değil.
Tam olarak olmasa da bende aynı fikirdeyim. Aynı işlemler ile birkaç kere ödeme aldım ve bazılarında daha ilk ödemede hesap bloke oldu ne ben parayı alabildim nede elime birşey geçti. Ayrıca türk bankaları eklenmediği için yurtdışından bir banka bulup oraya çekmeniz lazım diye biliyorum para elimize geçmeyecekse ne anlamı oluyor ki