mukemwell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle. İnternette bir çok kaynak var elbette araştırmaya başladığımızda bir çok şeyi öğrenebileceğimizi elbette bende biliyorum hocam fakat hem bu bilgiler çok dağınık hem de dünya turuna çıkma kararı aldığımdan benim fazla vaktim yok temel neden bu. Öte taraftan kalite bir üretim yapmanın maliyetleri var Adobe Premier vb proğramlara ihtiyaç duyuyorsunuz (ki bu proğramın en ucuz yıllık maliyeti 1200 tl yi geçiyor) doğal olarak danışmanların verdiği hizmetler ve danışmanlık maliyetleri ile tüm işlemleri kendim üstlendiğimdeki maliyet ve fayda arasında kıyaslama yapmaya çalışıyorum.
Anladım siz danışmanlıktan ziyade montaj ve kurgu işlerinden anlayan birini arıyorsunuz. Bunu da maliyeti en aza indirebilmek için şöyle yapabilirsiniz içerik benden düzenleme senden diyerek biri ile ortaklık kurabilirsiniz. Sonrasında kanal belli bir yere geldiğinde 6 aylık kazanç üzerinden hissesini satın alabilirsiniz ya da devam edebilirsiniz. Önerebileceğim başka bir şey yok umarım geziniz güzel geçer ve istediğiniz başarılara ulaşabilirsiniz.