Geçen benim başıma geldi. Hesap açtım hesapta repin ve kendi çektiğim fotoğraflar var. Her şey düzgün ve orjinal. Sadece biraz hızlı hareket ediyor olabilirim. Hesap bir anda kapandı. İtiraz ettim aşağıdaki cevabı attılar açmayacağız diye.

Alıntı
Hi there,

We've suspended your account because we noticed spammy activity that goes against our Acceptable Use Policy.

We consider Spam any content that's fraudulent or deceptive. Saving large amounts of unwanted or repetitive Pins, posting unsolicited commercial messages in comments/descriptions, or trying to artificially boost views/Pins/comments or other metrics isn't allowed. Unfortunately, we won't be reactivating your account.

Thanks,
Sonra bu maillede cevap atarak itiraz ettim. Hesabı açtılar gelen mail.

Alıntı
Sorry for the trouble! It looks like we made a mistake when we deactivated your account. It's up and running again, so you can get right back to saving Pins you find.
Kısacası hesabınızın spam olmadığını düşünüyorsanız itirazınıza reddetseler dahi tekrar itiraz edin.(Red mailine cevap vererek) İlk red sizi üzmesin başta özen göstermiyorlar gibi. Ama spam ise diğer itirazlarında işe yaracağını sanmıyorum.