hocam yorum yapmaması mümkün değil eyer yorumlar.txt ye yorum ekler iseniz bu şekilde program soldaki liseten sırayla alır yorumu yapar
ve hocam siz .txt ye 15 kanal ekliyorsunuz program gidiyor 10 kanalın son eklenen videosuna yorum yapıyor ve +o videoya yorum yapan 20 kişininde kanal linkini alarak listesine ekliyor ve o 20 kişiye de gidip yorum yapıyor bu şekilde devam ederek 15 kanal ile başlayarak 1.000 1500 kanala ulaşıyor
siz kendiniz bu işleri yapar iseniz pc başında 1 günde 400 videoya yorum yapmanız en az 5 6 saatınızı alır ama bu işlemi program yapıyor sizi uğraştırmadan
siz yorumlar.txt yi konturol edin satır satır 35 10 tane yorum yazdığınızdan emin olun ve programı tekrar çalıştırın
gene yapamaz iseniz bana whatsappdan yazın 05348494811 team ile ben gösteriyim bu şekilde sizin kullanamamanız ve konuma çalışmıyor zaman kaybı işe yaramaz gibi kelimeler yazmanız benim programıma karalama yapış oluyorsunuz
Tekrar deneyin geri dönüş yapın.
Aynen bu şekilde program bende de, sol da kanallar sağ da yorumlar. Ben 7-8 farklı yorum hazırladım. 35 tane mi hazırlayım