blap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne alaka terör örgütü sempatizanı değilseniz derken?
Genelde din, siyaset tarzı şeyler içeren konularda tartışma çıkar. Bu konuda tartışma çıkartmak için ya bu videodaki kişinin söylediklerini reddetmeniz lazım, kişi pkk'yı reddettiğine göre, onu reddetmek, terörü savunmaktır bana kalırsa.
Yada boş beleş bir şeye takılıp maksat tartışma çıkartmak olsun diyerek, bir şeyler yazıp konuyu karıştırmaktır.
Bunların önüne geçmek amacıyla böyle bir şey yazdım, eğer yanlış anlaşılma, yada hiç anlaşılamama uyandırıyorsa kaldırabilirim...
Yine de o satırı kaldırdım, dini görüşten dolayı da tasvip etmeyenler olabilir videoyu, bu da bir bakış açısı...

Bolanka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Müslüman iken bütün insanlığın hayrı için uğraşıyorsun" sözünden sonra bıraktım izlemeyi. Bunu diyen birisi ya tarih bilmiyordur ya da duygularının düşünme şekline yön vermesine izin veriyordur. Acaba diğer inananları insan olarak mı görmüyorlar diye de düşünmüyor değilim. Örneğin köleliği kaldırmak neden Amerika'lılara nasip oldu? Cariyeler insandan sayılmıyorlar mıydı? Onu geçtim "yeryüzünde Allah'ın hükmü geçene kadar savaşacaksınız" vb.. şeklinde birçok ifade Hristiyanlıkta mı geçiyor da ben bilmiyorum.
Bakış açısına göre değişecek şeyler yazıyorsunuz, dediğim gibi ben sadece videonun izlenmesi için attığımdan dolayı bir satırınıza dahi cevap versem konu bizim tartışmamıza döner. O yüzden bir şey demeyeceğim.