Baris13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uygulamanın sizin olduğunu yeni öğrendim, lisans satın aldımız kullanmıyorsunuz boşa gitmesin diye hediye ediyorsunuz zannettim.

Programı kullandım, yukarıda yazdıklarınızın hepsini biliyorum. 2-3 kere kullanamamışsınız demişsiniz ama siz yapamamışsınız belkide

Çalışmaya başladıktan sonra txt olarak işlem yaptığı video kodlarını yazıyor.

İşlem yapılan 10 adet video var diyelim. Hepsini kontrol ettim.

Bunun hiç birine yorum yapılmamış, hepsi beğenilmiş, 3-4üne abone olunmuş.

Yorum geçmişinde yorumlar gözükmüyor. Üstüne videolara girip yorumlara bakıldığında yine yorum yok. Yani yorum yapmıyor.

Hepsini geçtim, sistemin çalışma mantığıyla ilgili bir sıkıntı var. Eğer yazılımcı sizseniz size buradan bilgi vereyim.

Benim programdan beklentim, kanallara girip otomatik yorum yapması. Daha sonra o kanalın takipçileri bu yorumları görüp, benim kanalımı merak edip girmeleri ve abone kazanmam. Asıl mantık budur, kendi reklamını yapıyorsun gibi düşün.

Ama siz demişsiniz ki,asıl amaç beğenicez abone olucaz ki o kanal da bize dönüş yapsın. Peki burada programa neden ihtiyaç duyuyoruz .

Her kanalın profiline giriyoruz, linki kopyalıyoruz, txt ye yapıştırıyoruz, programa giriyoruz başlatıyoruz.

Ee bu sadece beğenip abone olacaksa benim bu kadar meşakatli işle uğraşmama ne gerek var ? Yani zaten adamların videosuna, profiline girip kanal linki alıyoruz, hazır girmişken abone ol'a tıklamak 1 saniyelik iş. Videonun altında hem abone ol hm de beğen butonu var.

Yani ben, kanalı bulup, linki kopyalayıp, txtye dönüp oraya yapıştırıp, programı başlatıp sonra çalışacak mı diye niye beklyim ki ?

Ben programdan daha kısa sürede ve garantili şekilde bunu yapıyorum. Yani aynı kanala giriyorsun mecbur linki almak için, girmişken abone ola tıklayıp beğen butonuna tıklamak daha basit.

Eğer yorum yapsaydı bunları yazmazdım, ama emin olun yorum hizmeti çalışmıyor.

Hem videolara girip kendim kontrol ediyorum hem geçmiş kısmından son yapılan yorumları, hiç yorum yok.

Ama şöyle bir tavsiyede bulunabilirim, sadece yorum üzerine çalışabilirsin. Kanal ekleriz yine, bu kanalın önerdiği topluluk kısmında ki kanallar var ya genelde etkileşimi yüksek kanallar olur. Program otomatik hepsinin kanalına girip yorumlar yapar bu kadar. Böylece bir kişinin bize dönmesini beklemek yerine binlerce kişinin yorumlarımızı görmesini sağlarız ve takipçi kazanırız
hocam yorum yapmaması mümkün değil eyer yorumlar.txt ye yorum ekler iseniz bu şekilde program soldaki liseten sırayla alır yorumu yapar

ve hocam siz .txt ye 15 kanal ekliyorsunuz program gidiyor 10 kanalın son eklenen videosuna yorum yapıyor ve +o videoya yorum yapan 20 kişininde kanal linkini alarak listesine ekliyor ve o 20 kişiye de gidip yorum yapıyor bu şekilde devam ederek 15 kanal ile başlayarak 1.000 1500 kanala ulaşıyor
siz kendiniz bu işleri yapar iseniz pc başında 1 günde 400 videoya yorum yapmanız en az 5 6 saatınızı alır ama bu işlemi program yapıyor sizi uğraştırmadan
siz yorumlar.txt yi konturol edin satır satır 35 10 tane yorum yazdığınızdan emin olun ve programı tekrar çalıştırın
gene yapamaz iseniz bana whatsappdan yazın 05348494811 team ile ben gösteriyim bu şekilde sizin kullanamamanız ve konuma çalışmıyor zaman kaybı işe yaramaz gibi kelimeler yazmanız benim programıma karalama yapış oluyorsunuz
Tekrar deneyin geri dönüş yapın.