SkyGhostAir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün takipçilerimden paylaşmak fotoğraf göndermelerini istedim ve 400'dan fazla kişiden oldukça fazla mesaj geldi ancak telefondan herekse cevap yazmak ve mesajları yönetmek çok zor oluyor. İleride daha da çok mesaj gelecek ve nasıl başa çıkacağız anlamış değilim. Acaba Instagram mesajlarını bilgisayarda okutup içeriğindeki görselleri ve videoları indirmeye ve kategorize etmeye yarayan bir yöntem/araç var mı?

Sürekli mesajlar ile ilgilendiğim halde yetişemedim ve hızlı cevap alamayanlar tepki göstermeye başladı, duyuru yapıp durumu açıkladım ancak görmeyenler oldu..vs başım fena dertte, bu konuyu açarken bile telefonuma en az 50 defa bildirim gelmiştir. Yani bayağı bir hazırlıksız yakalandım 🙄🥺
Selamlar tabiki var hocam. Elimde 600k lık bir butik markam var. Oraya günde 300 ile 600 arası mesaj gelmekte bizim kullandığımız yöntemleri yazayım belki yardımcı olur size.

1- Facebook sayfasına bağlayın, bildirimlerini facebook üzerinden yönetebiliyorsunuz.
2- Tarayıcınızda, öğe denetle yaparak, mobil sürümde görüntülediğinizde mobil uygulamadaki gibi arayüz gelmekte, oradan bilgisayardan dm kutusunu kontrol edebiliyorsunuz.
3-Bilgisayarınıza android simülatör yükleyin. Instagram uygulamasını yükleyin oradan bilgisayardan rahatlıkla kontol edebilirsiniz.