Baris13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaptım bakalım nasıl dönüş alıcaz

Edit :

Sorun 1 : 70-80 farklı kanal eklendi, yorumlar eklendi , lisans başladı, işlemler başladı fakat yapması gereken tek şey yorum yapması ama uygulama yorum yapmıyor haberiniz olsun.
işe yaramıyor şuan

Programdan kendi youtube hesabıma girmeme rağmen, dosyada yorum yapılan videoların linklerine girip baktığımda bile yorumlar yapılmamış gözüküyor. Yorum geçmişini kontrol etmek için panele giriyorum ama orada da hiç yapılan yorum yok ama program kendiliğinden sanki yorum yapmış gibi aşağı iniyor

Sorun 2 : Daha da sıkıntılı bir durum var, program yorum atmadığı gibi bir de videoları beğenmiş. Kayıt ettiği videolara baktığımda hepsini beğenmiş ama yorum yok. Tek tek beğeni kaldırmakla uğraşıyorum bir de şimdi. Yorum geçmişinden yorum kontrol edip silebiliyorsun ama beğeni geçmişi diye bişey yok saçma saçma videoların kanalların hepsini beğenmiş. Youtube anasayfasıda beğendiği videolara benzer kanalları önerdiği için hiç bilinmedik youtuberların videolarını anasayfama çıkartmaya başladı. Rezillik resmen

Sorun 3 : Eklediğim kanalların hepsine kendiliğinden abone olmuş, şaka gibi şimdi bir de onları temizlemeye çalışıyorum.

Sadece eklenen kanalların son videolarına yorum yapacak demiştiniz. Mantık da öyle olması lazım, yorum atacak o kişinin takipçileri o yorumları görüp bizim kanala bakacaklar beğenirlerse abone olacaklar.

Ama bu diğer kanalları takip etmiş , videoları beğenmiş , videoları beğenip kanalları takip ettiği için anasayfamda gereksiz videolar yer almaya başladı tüm ayarlar kaydı üstüne bir de yapması gereken tek şey yorumu yapmadı.

Sorun 4 : Wifi kapatmama rağmen program sanki çalışıyormuş gibi sürekli kanaldan kanala geçtiğini gösteriyor. Aslında öyle bir şey yok, wifi kapalı , işlem yapmıyor ama program ne bir hata ne bir uyarı veriyor sanki sorun yokmuş gibi devam

Sorun 5 : Lisans Durumu AKTİF gösteriyor , bitiş tarihi 16.12.2019 yazıyor yani 1 ay gösteriyor ama hemen altında ''yeni lisans satın al'' kısmına tıklayınca ''lisans süreniz doldu lütfen lisans alınız'' diye yazı çıkıyor. Vay anam vay
Merhaba hocam programımı kullanamamışsınız yorum yapmadı demişsiniz ve kullanımını konumdaki videoda göstermiştim ben sadece yorum yapıyor dememiştim bunun altını çiziyorum + olarak da yorum yaptığı videoları gene dosyaların içersin de mailiniz yazan bir dosya oluşturup orada tutuyor oradan baka bilirsiniz .

Programın amacı kanallara gidip abone olması videoyu beğenmesi ve karşıdaki kişininde size gelip aynı şekilde abone olup videoyu beğenmesi
bunun sebebi ise örnek veriyorum sizin 100 aboneniz var birisi gelip videonuza sade bir yorum yazıyor videonuzun da 10 beğenisi var ( başarılar destek oldum videonuzu beğendim sizleri de kanalıma beklerim ) gibi yorum yapıyor siz beğenmediği abone olmadığı halde gidip onun kanalına abone olurmusunuz??? (tabi ki de olmazsınız) o yüzden abone olması ve beğenmesi şart ve yorum yapmaması mümkün değil yapmıyor ise başka kanalınız var ise onda deneyiniz
Wifi konusu ise anlık internet yavaşlayıp dura biliyor ben işlemi durdurmadan devam etmesi için yazdım
Lisans için ise onda bir sıkıntı görmüyorum gizlemekte lisans bitiş tarihide orada gösteriyor yeni lisans almak için ise buton da var tıklar iseniz size o mesajı gösterir tıklamaz iseniz çalışır

lütfen konuma karalayıcı mesajlar yazmayınız sizin gibi kulanamayanlar oldu ama benim ile iletişime geçtiler ben kendilerine detaylı anlatım konuma böyle 2 sayfalık metin yazmadılar.