fermayil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba yputube abone kasma programımı ilk indirip kullanan 5 kişiye 1 aylık lisans hediye ediyorum
Yapmanız gereken
Buradan indirin: İndirme linki

Dosyaları .rar dan çıkartın beni oku yazan dosyayı okuyun ve çalıştırın
Programı hergün düzenli şekilde 3 4 saat çalıştırın günlük 30 40 gerçek organik abone gelicektir denemesi bedava
düzenli kullanımda 1 ayda 1.200 net abone kasılmışdır bunun yanı sıra abone olan kişilerde videolarınızı izliyor ve beğeniyor + yorum da yapıyorlar programı kullanır iseniz günlük 8 ile 14 saat arası 4.000 saat için de Saat kasım yapa bilirsiniz
Detaylı bilgi için videoyu izleyiniz

https://youtu.be/uqdBRplc4XI

Ilk 5 kisi lisans icin programı çalışdirmaları gerekiyor sadece konuya yazmak yetmiyor lisanı kullanıcak olan kişiler alıcak
NOT: program da virüs yoktur ama virüs total da taratir iseniz 2 tane virüs gözülüyor sebebini bir türü çözemiyorum
yaptım bakalım nasıl dönüş alıcaz

Edit :

Sorun 1 : 70-80 farklı kanal eklendi, yorumlar eklendi , lisans başladı, işlemler başladı fakat yapması gereken tek şey yorum yapması ama uygulama yorum yapmıyor haberiniz olsun.
işe yaramıyor şuan

Programdan kendi youtube hesabıma girmeme rağmen, dosyada yorum yapılan videoların linklerine girip baktığımda bile yorumlar yapılmamış gözüküyor. Yorum geçmişini kontrol etmek için panele giriyorum ama orada da hiç yapılan yorum yok ama program kendiliğinden sanki yorum yapmış gibi aşağı iniyor

Sorun 2 : Daha da sıkıntılı bir durum var, program yorum atmadığı gibi bir de videoları beğenmiş. Kayıt ettiği videolara baktığımda hepsini beğenmiş ama yorum yok. Tek tek beğeni kaldırmakla uğraşıyorum bir de şimdi. Yorum geçmişinden yorum kontrol edip silebiliyorsun ama beğeni geçmişi diye bişey yok saçma saçma videoların kanalların hepsini beğenmiş. Youtube anasayfasıda beğendiği videolara benzer kanalları önerdiği için hiç bilinmedik youtuberların videolarını anasayfama çıkartmaya başladı. Rezillik resmen

Sorun 3 : Eklediğim kanalların hepsine kendiliğinden abone olmuş, şaka gibi şimdi bir de onları temizlemeye çalışıyorum.

Sadece eklenen kanalların son videolarına yorum yapacak demiştiniz. Mantık da öyle olması lazım, yorum atacak o kişinin takipçileri o yorumları görüp bizim kanala bakacaklar beğenirlerse abone olacaklar.

Ama bu diğer kanalları takip etmiş , videoları beğenmiş , videoları beğenip kanalları takip ettiği için anasayfamda gereksiz videolar yer almaya başladı tüm ayarlar kaydı üstüne bir de yapması gereken tek şey yorumu yapmadı.

Sorun 4 : Wifi kapatmama rağmen program sanki çalışıyormuş gibi sürekli kanaldan kanala geçtiğini gösteriyor. Aslında öyle bir şey yok, wifi kapalı , işlem yapmıyor ama program ne bir hata ne bir uyarı veriyor sanki sorun yokmuş gibi devam

Sorun 5 : Lisans Durumu AKTİF gösteriyor , bitiş tarihi 16.12.2019 yazıyor yani 1 ay gösteriyor ama hemen altında ''yeni lisans satın al'' kısmına tıklayınca ''lisans süreniz doldu lütfen lisans alınız'' diye yazı çıkıyor. Vay anam vay