yazanadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kaliteli bir saatte ince çizgiler göstermeye çalıştığınız rolex yazısı vs. daha iyi şekilde görünmeli bence.
Yani daha iyi bir kamerayla mı yapılabilir yoksa çekim modu mu değiştirilebilir bilmiyorum ama saatin ince detaylarını daha güzel çekebilirseniz bence daha iyi olur.
Aslında ince detaylarını ayrıca çekip videoya eklemem gerekirdi, kamera 1080P Full HD çekiyor sorun yok ama ışık konusunda sorun yaşadım. Bu yüzden detay alırken saati kameraya yaklaştırınca yeteri kadar ışık alamadı netleme tam istediğim gibi yapamadı, o akan video dışında başka bir video çekip detayı gösterdiğim yere onu eklemem gerekirdi. Bir iki detay daha var aslında ben sadece iç kadranda ki rolex yazısını ve özel fosforu gösterebildim, diğer yerleri sildim.

İç tarafta elmasla kesilmiş rolex amblemi var, yanda ki ayar butonun üstünde rolex amblemi, kordonun iç tarafında açılma klipsi olduğu yerler filan ama ışık sıkıntı oldu, daha öğreniyorum pişicem bakalım.

Teşekkür ederim güzel tavsiyeniz için, benimde eksik olarak farkında olduğum bir kısımdı, sizde iyi yakalamışsınız