Bende kullandığım 2 sistemi özetlemek istiyorum.

Opencart; genel olarak beğendim ama çok fazla ekstra taleplerim olduğu için oldukça fazla para harcadım (w**ez vs girmedim hiç...), piyasada bulunan özellikle entegrasyon ile ilgili modüller stabil çalışmıyordu. Paradan ziyade tüm kontrol elimde olan bir sistem düşünmüştüm ama maalesef hem ekstralara fazla para harcamam, hemde benim için önemli bazı sistemler ile ilgili aradığım modülleri bulamamam veya stabil çalışmaması ayrılmama sebep oldu. Tek kanaldan yani sadece siteden satış yapacaklar ve ürün portföyü çok geniş olmayan için mantıklı bence...

İdeasoft; kendi tasarımları çok hoş değil, konsept tasarım için ekstra para ödeyeceksiniz. Aslında paketi alıp, tasarımı yaptırdığınızda sonraki yıllardaki yenileme ücretleri e-ticaret yapacaklar için çok aşırı sayılmaz, ama tabi bir domain ve host ücreti kadar düşük beklemeyin. Mevcut sistemlerde; özellikle pazaryeri entegrasyonu, ödeme vb. herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Bunun yanında bazı spesifik taleplerim oldu ama sistem buna izin vermiyor, bir sorunda bu