Merhabalar,

Sitelerinize adsense onay hizmeti vermekteyim,

Ödemeler yarısı iş başı yarısı ise iş sonu olacak şekildedir, başvuru öncesi gerekli işlemleri içerikleri hazırlıyorum sonuçta bir emek olacak asla %100 olur olmaz demiyorum siteleri ilk talep geldiğinde inceleyip oluru varsa o işi alıyorum. Aksi durumda gerekli işlemler sağlanacaktır. ( Geri ödeme vs )

Onay günü için bir süre veremem ne yazık ki google' ye bağlı bir olay olup 2 gün de sürüyor 3 haftada bu değişiklik göstermektedir.

Onay durumuyla ilgileneceğim siteler yeni açılmış sitelerdir. Daha önce adsense denemiş red yemiş siteler ile ilgilenmiyorum daha önce işlem yapılmış edilmiş sıfırdan başlamış en az 1 kez denenip red almış kişilerin sitelerini gönül rahatlığıyla güvenerek başvuru için gelebilirler.

Veya yeni site açacaksınızı ; alan adınıza kadar ilgileniyorum. Geçmişini araştırıp otoriteri önceden neymiş bakıyorum.

Detaylar için pm atabilirsiniz. Whatsaap ile hızlı görüşme sağlayabiliriz.

Talep yoğunluğuna bağlı olarak ilk siparişlerin önceliği vardır, 1 siteye ayrılan süre tarafımca 4 gündür, 4 gün boyunca site üzerinde çalışır bu süreçte sabırlı olabilecek tüm arkadaşlar ile ilgileneceğim.

Referanslarım forum dışı mevcuttur.

Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.