PhpEmlakScript adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın;
İş arıyorum kısmında PHP konusunda uzmanım diyen bir çok arkadaşla bire bir iletişim kurdum,
Karşılaştığım tavırlar üslup o kadar kötü ki anlatamam;

Sevgili arkadaşlar, insanlar startup yaparken bir hayalini gerçekleştirmek için bu yola çıkıyor ve belki de kısıtlı bütçesini son kuruşuna kadar bu işe harcıyor,
Sizin insanların hayalleri veya idealleri ile dalga geçmeye hakkınız yok veya bu insanların işlerini engellemeye hiç ama hiç hakkınız yok.
Konuya bu şekilde girmem deki amaç eğer ben bir projeye 5 10 bin TL harcıyorsam, bunu ödüyorsam senin bunun hakkını vermen lazım.
Zamanlamaya dikkat etmen lazım, müşterinin istek ve taleplerini iyi dinleyip sorun değil sonuç üretmen lazım, kısacası disiplin lazım.

Arkadaşlar proje bütçem 7.000 TL
İş başlangıcı 2.000 TL
İş ortası demo sunum : 2.500 TL
Proje teslim 2.500 TL
Proje tesliminden sonra aylık bir ücret karşılığında Freelancer olarak çalışmaya devam etmek istiyoruz.
Proje süresi : 30+15 gün test ve bugların tespiti.

PHP PDO Uzman
Jquery Uzman
Bootstrap hakim

Yazılımın klasik php+pdo+jquery ile kodlanmasını istiyoruz, okunur bir kod yapısı.

Yazılım bir nevi services marketplace tarzı bir uygulama talep ediyoruz, (Oldukça basit bir yapıda ilerleyeceğiz.) tasarım olabildiğince basit olmasını istiyoruz, yüz yüze görüşmemizde detaylı şekilde bir anlatım yağacağım.

Arkadaşlar işine özen gösteren, zamanlamaya dikkat eden bir arkadaşla çalışmak istiyoruz,

İstanbul bölgesi çalışimak için tercih sebebi, ama farklı illerden ben bu işi zamanında yaparım diyecek arkadaşlarla da çalışmak isteriz,

Bir kaç referans ve iletişim bilgilernizi gönderirseniz çok sevinirim.

iyi çalışmalar.
pm gonderdim