1- Öncelikle sunu belirtmeliyim ki kurumsal site yazılımımız da; konuda yazdığımız ve demo da bulunan tüm özellikler aktif olarak çalışmaktadır. Zaten demonun paylaşım amacı da insanların bir ürünü almadan önce test edebilmelerini sağlamaktadır. Satışını yaptığımız sistemleri kullanan yüzlerce müşterimizden bahsettiğiniz tarzda bir problem veya şikayet almadık. Kaldı ki sistemlerimiz açık kaynak kodlu olarak sunulmakta olup bazı müşterilerimizin kendi yaptıkları çok güzel geliştirmeler ile biz bile sistemimizi bazen tanıyamıyoruz.
2- Satınalma kayıtlarımıza baktığımızda ise maalesef Sizin R10 kullanıcı adınıza veya bulunduğunuz şehire yapılan herhangi bir kayıta rastlamadık. Ama ürün iadesiyle ilgili sadece bir müşterimizin (Şanlıurfa'dan) talebi oldu ve bizde kendisine "bizden kaynaklı bir hata var ise tabiki iade alabiliriz" şeklinde bir açıklama yaptık lakin akabinde herhangi bir dönüş alamadık. Bu yazışmanın ekran görüntülerini de bu bölümün ilgili R10 yöneticileriyle paylaşacağımı bilmenizi isterim.
3- Şirket olarak şunun bilincindeyiz "müşterilerimiz var ise biz de varız." Bu nedenle müşterilerimizin taleplerini veya sorunlarını çözmek için azami gayret gösterirken böyle bir ithamda bulunmanız yakışık almamıştır.
Mesajınız ve ilgili ekran görüntülerini değerli R10 yöneticileriyle paylaşarak asılsız yorumlarınızın gerekli işlemi göreceğine inanıyorum.
Şanlıurfa'da ki satın alım ile ilgili yazdım ben ve scriptte bahsettiğim eksiklikler diğer kurumsal scriptlerde varolan sıradan özellikler sizi diğerlerinden ayıran özellik elbette tasarımın güzel olmasıydı lakin tasarıma odaklanıp sıradan bir özelliğin olmaması (Menü düzenleme, özellikleri aç-kapat gibi mesela) beni çok şaşırttı. Yorumlarım asılsız falan değil ayrıca sizin aslında özellik olarak koymanız gereken sıradan şeyleri ben kodlara müdahale ederek yapmak zorunda kalıyorum. Siz scripti 200 liraya satıyorsunuz ve bahsettiğim bu sıradan özelliklerin olmaması çok garibime gitti. Umarım bir sonraki güncellemede bunları göz önüne alırsınız.