Merhaba arkadaşlar yeni başlayacak olan arkadaşların en çok sorduğu sorulardan biri sanırım e-ticaret e hagi script ile başlayacakları olmuştur. Bu konu sürekli tartışmaya açık ve belkide bir çok kişinin ufkunu açacak bir konu olacağını sanıyorum. Sizlerden eticaret sistemlerinde yaşadığınız olumlu veya olumsuz deneyimleri ve hangi firmalar ile çalıştığınızı bizimle paylaşırmısınız ?
ilk ben başlıyım
Opencart kullandım ücretsiz olmasına rağmen geliştirmek için ve istediğiniz düzene sokmak için çok para harcamanız ve piyasada bir çok *********** bulunmaktadır. istediğiniz şeyleri ücretini alıp yapmayanlarla dolu belirli bir süre sadece kullanılabilir.
Proticaret ilk kullananlardanım sanırım bir güncelleme ile bütün sistem değişti ve ödediğim tema yazılımlar hepsi boşa gitti hata çok fazla alıyordum.Destekleri çok geç cevap veriyordu ve adım atsan ücretli
Shopplus Kesinlikle onur beyin ilgi ve alakası çok iyi her soruna kesinlikle çözüm üreten çok yetenekli biri fakat tasarım konusunda hoşuma gitmediği için bırakmak zorunda kaldım fakat yeni temaları da çok güzel
Shopphp yaklaşık 2 yıldır kullandığım yazılımda bir çok yazılımın karşılayamadığı istekleri yerine getiren sürekli güncel ve aktif çalışan kesinlikle yardım odaklı geliştirilebilir bir altyapıya sahip. Fiyatı diğer yazılımlara göre daha uygun olması benim son tercihim olarak kalmıştır. Sevan bey özellikle hiç bir konuda yardımlarını eksik etmeyecek biridir. Onur beyden sonra tanıdığım en yardımsever kişidir. Olumsuz yanı telefon ile destek vermemesidir. ama mesai saatlerinde mail kesinlikle dönüş yapmaktadır. Api entegrasyonları xml entegrasyonları sorunsuz çalışmaktadır.