Öncelikle herkesten özür diliyorum. Bir süre hiç vakit bulamadım. Herkese ilgisi ve desteğinden dolayı teşekkür ederim. Tabi bu süreçte şaşırmayacaksınız arabada bulamadım.
ByBeRKeM.CoM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aradığınız başka özellik var mı
Hocam klima olması önemli yılın yarısı çok sıcak oluyor bulunduğum yer. Başka hiçbir özellik aramıyorum.

MaveraHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Otomatik mi
Şehir neresi
Şehir Balıkesir, otomatik şanzumanın özellikle eski model arabalarda sıkıntılı olduğunu duydum. Keşke otomatik olsa ama dediğim gibi az masraflı bir araç aradığımdan el mahkum manuel bir araç arıyorum.

DijitalFikir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Chevrolet cruze bakabilirsin 2010 model lpgli bulabilirsiniz belki
İlginizden teşekkür ederim. Bir üstadım Chevrolet Avrupa pazarından çekildi yazmış. Yani bu fiyatlara yansısa alınır. Güzel duruyor. Ama tabi kimseyede ucuza malını ver diyemem. Fakat dediğim gibi ilerde satılabilir bir araç olması lazım.

EgeCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kullandım lacetti düzgün araba 2007 - 2008 model temiz o fiyata bulursun satış zor diyorlar ama değil ben satım . O paraya hurda arabaya bineceğime 2010 model lacettiye biniyordum memnundum sorunsuzdu düşük km di kolayda sattım

Düşünürsen örnek olarak öylesine buldum atıyorum örnek olsun diyehttps://www.arabam.com/ilan/sahibind...model/12634075
İnş bulursunuz hocam
Çok teşekkürler hocam. Chevrolet konusunda yukarıda ki cevabımda ki gibi aklımda soru işaretleri var. O yüzden sağlıklı bir karar veremiyorum. Tekrar çok teşekkür ederim sağolun.

TncRo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Chevrolet avrupa pazarından çekildi, Daha çok, Honda, Opel, Ford gibi araçlara bakınız
Sağolun hocam görüşünüzü dikkate aldım.Tavsiye edilen araçları var o firmanın ama dediğim gibi konfor v.b. şeylerden biraz taviz verip kafamın rahat edeceği ve rahat satabileceğim bir araç arıyorum. Çok sağolun.

Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geely modeline bakın
Hocam bağışlayın ilk defa duyduğum bir marka dediğim gibi araçlara hiç ilgim olmadı. Ama araştıracağım teşekkür ederim.

minidora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Proton bulabilirsin.
Hocam sizde bağışlayın bu markayıda ilk defa duydum ve araştıracağım çok sağolun.

metehandemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2005 hyundai getz bakabilirsiniz
Hoşuma giden bir araç ve aklıma yatıyor hocam ama gelin görün ki temizini bulamadım. Gerçi konuya uzak olduğumdan doğru şeyleremi bakıyorum temiz demek için bilmiyorum ama ya kmsi çok yüksek yada çok kazalı getz model arabalar çıkıyor şansıma.

hsaat06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2007-2010 arası fiorino alabilirsiniz. Hem daha yeni hem km az hem de az yakar. Maliyeti de azdır
Hocam bu araç sanırım ticari oluyor. Her sene muayanesi varmış o yüzden fazla aklıma yatmıyor ama dediğiniz konularda haklısınız çok teşekkür ederim.

Sevgili üstadlar herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Ekstra araç önerisi veya tavsiyeleriniz olursa paylaşırsanız çok memnun olurum. Çok sağolun.