Forumda ki Pinterest popülasyonuyla beraber benimde Pinterest'e olan ilgim daha fazla artmaya başladı. Arttıkça Pinterest' de ki deneyimlerim ve gelecek öngörülerim oluşmaya başladı. Fayda sağlamak amacıyla sizlerle de paylaşmaya çalışacağım.

Forumda genelde otomatize pinleme üzerine bir popülasyon oluştu. Manuel pinleme konular pek görülmüyor.

Fakat pinterest benim 2 adet manuel pinleme yaptığım hesabıma RSS Feed özelliğini bu ay içerisinde hak gördüğünü farkettim. Yani " al sana pinlerini RSS üzerinden otomatize yasal bir şekilde otomatize hakkı" dedi bir nevi.

Manuel çalışmanın ödülü bu olsa gerek ki öngörülerim forumun 1 sene önceki spamleme hırsından dolayı zaten bu yanaydı. O şekilde bir site de açmıştım, bekliyordum da.

Pinterest biliyorsunuz bir görsel arama motoru ve algorıtmasını sürekli en iyi hala getirmeye çalışıyor. Yani bugün spam ile 1 kazanırsınız 1 sene sonra hiç kazanamazsınız.

Bunu temel alarak örneğin hemen 10 farklı kategoriden 10 farklı site & pinterest hesabı açıp 1 saat manuel çalışmalar yapmanız ve bunu belkide 3-5 sene sonrasına yatırım olarak görmeniz sonucunda elinizde yasal bir hazine veya sağlam bir para kaynağını şimdiden oluşturabileceğinizi düşünüyorum.

Pinterest üzerinden sadece adsense ile para kazanmazsınız. Affıliate'de yapabilirsiniz, ***** üzerinden Pinleme gig'i satabilirsiniz.

İlerisi için iyi yatırım olucaktır.

Bene mutlaka gelecek içinde çalışmalara başlayın - ilk etapta beklentinizi düşük tutarak.

RSS Feed onaylarını görünce neden 10 hesap açmadım diye pişman oldum çünkü.

İyi forumlar!