Merhaba arkadaşlar. Yüzyüze görüştüğüm ve anlaştığım müşterilerim için internet sitesi tasarlıyorum.
Bu süreçtede demo üzerinden yola çıkıyorum. Bütün içerikler lorem ipsum.
Haliyle bende müşterinin sektörüne uygun birşeyler yazıp öyle sunmam gerekiyor. Sonuçta müşteri bunun üzerinde her türlü oynamayı yapıp bana doğrusunu yazıyor ama ben yinede sunum için çok alakasız şeyler yazmak veya lorem ipsum olarak bırakmak istemiyorum.
Sektörde benzer sitelere girip oradaki içeriklerden yola çıkarak üzerinde biraz değişiklik yapıp demodaki mevcut yerlere yerleştirecek arkadaş arıyorum. Bu çokta önemli birşey değil. Dediğim gibi müşteri zaten kendi yazılarını yazmak isteyecektir veya o bölümü komple kaldırtmak isteyecektir. Ben sadece sunarken kafasında birşeyler oluşmasını istiyorum. Öğrenci olan veya copy-paste tarzı işlerle ilgilenen birazda wp'den anlayan arkadaşlar varsa iletişime geçebilirler.
Özellikle tam zamanlı çalışmaya başladığımdan beri haftada 1 site muhakkak paslıyorum bu şekilde. Karşılıklı memnuniyet sağlandığı taktirde bundan sonraki süreçtede çalışabiliriz.

Geri dönüşleri sadece whatsapp'dan sağlarsanız sevinirim.
wa.me/0905324145104

Örnekleri ve detayları görüştüğüm arkadaşlar ben bu işi bu kadara yaparım diyip kendi teklifini oluşturmayacak ise zahmet etmesin.
Herkesin bir vakti ve bu vaktinin bir değeri var. Makale olarak kelime başı hesap yapmak isteyen arkadaşlar ilede görüşmüştüm bir önceki seferde. Ben her demo için kaç kelime var diyede hesap yapamam doğal olarak.
Bu konudada anlayış gösterirseniz çok sevinirim.
İyi forumlar