apo1221 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üstadım benim bu tartışmaya katılmamın sebebi buydu,
yani bana hep saçma gelmiştir, iyi kazanan biri eğitim satışı yada yöntem satışı ile bence uğraşmaz, demek istediğim buydu
Hem haklısınız hem haksızsınız.

Rıfat Özkan para kazanırken burada eğitim satmasa siz dahil çoğu kişi 3 kuruşa tamah ederdiniz.

Bazen kazanılan bir sektörde tekrar çalışma yapmak hem aynı sonucu vermeyebilir hem de ekstra iş yükü artar. Bir sistemle çalışırken güncellemeleri ya da diğer alternatifleri gözden kaçırabiliriz.

Örneğin "bir fikrim var ama parayla" konumda sadece 1 fikir satıyorum. Aynı tarz site açıp devam edebilirdim. Ama güncel gelişmeleri takip edip, çeşitli testler yapıp sadece 1 ayda aynı kazanca ulaşan bir yolun olabildiğini farkettim.

Eğer ilk fikrimdeki sistemde devam etsem ve hesaplarımda sorun olsa ortada kalırdım. Oysa yeni yollar bulmak daha avantajlı.

Mevcut çalışmama devam ederken yeni gelişmeler ve yollar ekliyorum. Böylece hem sistemi geliştiriyor hem bilgimi geliştiriyorum.

Elbette yeni yollar bulmak için zamana ihtiyaç var. Zaman kazanmak içinde eski sitemle çalışmayı bırakmak veya ücretiyle başkasına yaptırmak gerekiyor. Bir diğer alternatif ise bildiğin bilgiyi satışa çıkararak geçen zamandaki olmayan maddi kaybı karşılamaya yarıyor, böylece yeni fikirler için zaman yaratabiliyorsun.

Örneğin fikir sattığım konuda elde ettiğim gelir bir aylık başka sitenin gelirine eşit. Bu da bana yeni site ile uğraşmak yerine yeni sistem geliştirmeye imkan tanıdı. Ortaya imzamdaki konu çıktı.

Dediğim gibi hem haklısınız hem haksızsınız.

Bu tür tartışmalara girmek istemiyorum, ancak arkadaş hem yüksek kazandığını hemde yüksek kazanıp ta bedava paylaşmayanlara atar yaptığı için yorum yazdım. 2 yorum sonra tam zıttı paylaşım yapması ilginç geldi.

Bir başka mesele de uzun süre boyunca para kazanan ama hiç bir paylaşımı olmayan kişilerin ufak bir sıkıntıda konu açıp 100 sitem var shadow yedim nasıl çıkarım gibi destek aramaları. Özellikle o tür parazitlere ayrı gözle bakıyorum.

İyi forumlar.