siz böyle devam edin, yıllar yılı bekleyin, belki biri size bir yöntem söylerde 3 kuruş kazanırsınız, milleten yöntem dilenmek dilencilikten farksız, bu zihniyetle zor bir işte tutunursunuz,
neymiş efendim, ben ve benim gibiler aylarca yıllarca emek verip araştırıp öğrendiğimiz yöntemleri gelip anlatalımda ben ve benim gibiler uzun süre kazanacağımıza, 100 kişi birkaç ay kazansın, bu ne lahana bu ne perhiz, bu ne salakça düşünce
ben ve benim gibiler emek vericekler aylarca yöntem araştırsınlar, sonrada gelip anlatalım, yan gelip yatanlar kazansın, bukadar ahmakmıyız, aylık 50k kazandığım sistemi neden gelip anlatıyım
neyse bekleyin belki göklerden bir yardım gelir
idda ediyorum bu konu sahibi, pinterestten henüz ya hiç kazanmamış yada çok az kazanmış, ondan emek vermenin ne olduğunu bilmiyor
+ 1
Sen önce konuşma üslubunu düzelt. Sen paylaşmak istemiyorsan paylaşmazsın olur biter. Sana yalvaran bilgini zorla paylaş diyen yok konuya salça olmazsın paylaşana da saygı duyarsın. Ayrıca kendini çok yüksekte görme bende bir çok adsense mevcut ve hepside yüksek rakamlar getiriyor. Yani tek işi bilen sen değilsin. Ben şunu söylüyorum adamın biri çıkıp şunu buldum paylaşıcam veya satıcam dediğinde her şeye atlamayın herkesin ömrü bilgisayar başında geçmedi bu tür işlerden kira ödeyen evini geçindiren ve yazılım bilmeyen bir çok insan var. Asıl SALAK düşünce koskoca pastayı kucaklayıp kimse yemesin ben buldum demektir. Benim tarafımdan konu sahibine tam destek elimden gelen birşey olursa seve seve bildiğim konularda yardımcı olurum.
Madem yüksek kazancınız var, 12 ay siz kazanacağınıza ücretsiz anlatın da 100 kişi kazansın.